Áčko porazilo po zodpovědném výkonu Slavii HK

11. kolo VOTROK KP. 20.10.2013 od 15:30 hřiště Růžovka

FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové 2:0 (1:0)

Branky: 27. Horák A., 69. Kořínek

Sestava FK Jaroměř: Ondráček - Hrobský(C), Holub, Ruprich, Ponikelský - Svoboda - Horák A. (64. Seifert), Michálek (90. Ulrych), Böhm (64. Exnar), Diviš (86. Emlar) - Kořínek

Sestav FC Slavia Hradec Králové: Mašek -  Horák, Šolc, Klicnar, Baťka - Musil (76. Špaček), Lán(C), Veselý, Mottl (46. Hloušek)- Homolka (67. Erber), Derner (82. Brázda)

Úvod zápasu začal opatrně a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu. Do první větší šance se dostali domácí, ovšem Kořínek hlavičkoval po rohu nad. Ve 27. minutě zahrávala Jaroměř roh, který propadl až na zadní tyč, kde ve skluzu skóroval Horák - 1:0. Ve 34. měli obrovskou šanci hosté. Trestný kop z poloviny hřiště se dostal k volnému Lánovi, kterého vychytal Ondráček, následnou dorážkou pak netrefil Šolc prázdnou domácí branku a přestřelil.  Ve 41. minutě si dali málem hosté vlastní gól, když těsně před Horákem metr před brankovou čarou odkopával Šolc.

Druhý poločas začali hosté aktivněji se snahou s výsledkem něco udělat. Jaroměř však pozorně bránila a nepouštěla hosty do větší šance. V 54. minutě se ukopl Ponikelský, ovšem Derner hlavičkoval hlavou nad. V 69. minutě podnikli rychlý brejk domácí. Michálek přihrál zleva do vápna na úplně volného Kořínka. Ten si před Maškem tváří v tvář dokázal poradit a přehodil vyběhnuvšího gólmana hostů - 2:0. V V 71. minutě měl velikou šanci Erber, ovšem Ondráček ho vychytal. V 74. minutě přehodil Michálek obranu hostů na nabíhajícího Diviše. Ten šel úplně sám na branku, ale nahrál ještě doprava na Seiferta, ovšem do ofsajdu. V 75. minutě předvedla Jaroměř parádní akci. Napravo pláchl hostující obraně Seifert, přihrál do vápna úplně volnému Kořínikovi, jeho dělovka však skončila na břevně hostující branky. V 89. minutě pak ještě chytil Ondráček těžkou hlavičku Veselému.

Jaroměř odehrála zodpovědné utkání. Pracovala dobře jako tým a připsala si tak zasloužené vítězství podpořené druhou nulou vzadu.

Miloš Exnar, trenér domácích: Chválím hráče za maximálně zodpovědný výkon ve všech řadách. V posledních zápasech roste naše kvalita směrem dozadu. Druhá nula v řadě je toho dokladem. Na druhou stranu je nutno přiznat, že v ofenzivě máme co zlepšovat. Velmi si ceníme dnešních třech bodů proti kvalitnímu soupeři. 

Milan Krempa, vedoucí hostů: Po mizerně odehraném prvním poločase jsme se ve druhé části zápasu herně zvedli, ale doplatili jsme na žalostné zakončení. Zatímco domácím hráčům stačily tři šance ke vstřelení dvou branek, naše čtyři tutovky brankou neskončily. Gratulujeme domácímu týmu k zaslouženému vítězství.

Rozhodčí: Medlík, Průcha, Nožka.   DS: Moník

ŽK: 43. Michálek - 37. Homolka

Diváků: 207


Úplný záznam zápasu najdete na webu TVcom.cz


Slavia Hradec Králové

Brankář Ondráček vychytal druhou nulu ze čtyř posledních utkání.
Foto z videa: Václav Mlejnek

Zkrácený gólový sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.