1. kolo KP HK - 12.8.2012 - Áčko zvládlo premiéru na jedničku

Jiskra Jaroměř - Sokol Kratonohy 3:0 (0:0)

Branky: 59., 80., 90. Škoda

Sestava Jaroměře: Klofanda – Kučera (85. Jirka), Hrobský, Svoboda, Horák Jakub - Ulrych ( 89. Horák Adam), Michálek, Ruprich, Exnar ( 66. Rejchrt) –   Holub, Škoda

Sestava Kratonohy: Dvořák – Šikl, Klement, Lesák, Kopečný – Bořke (82. Josef), Mikolanda (71. Hanáček), Franc, Tomášek – Veverka (71. Nun), Dušek

Už v 1. minutě ohrozili hosté jaroměřskou branku. Veverka vypálil z 18 metrů a Klofanda jeho střelu vyrazil. Ve 21. minutě střílel Horák po Ulrychově rohu z voleje nad. Obě mužstva hrála opatrně ze zajištěné obrany, a tak si kromě několika střel větší šanci nevytvořila. Ve 40. minutě šel při rychlém útoku po přihrávkách Škody a Holuba sám na branku Ulrych. Trefil jen vybíhajícího brankáře Dvořáka.

V 59. minutě převzal Škoda ve vápně aut od Holuba, po brankové čáře se protáhl před branku a skóroval. Od 70. minuty získaly Kratonohy v poli převahu. V 80. min založila Jaroměř útok do otevřené obrany. Holub poslal za obranu Škodu a ten podél vybíhajícího brankáře přidal svůj druhý gól. V 90. min přihrál střídající Adam Horák zprava před branku a Škoda z pěti metrů završil hattrick. 

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Jaroměř sehrála dobrý zápas, nedopustila se větších chyb a díky Škodově střelecké potenci výrazně zvítězila.

Karel Vítek, trenér Kratononoh: Nevyjádřil se.

Žluté karty:  89. Holub - 44. Bořke, 63. Franc         

Rozhodčí: Marian Otava, Karel Medlík, Jakub Odvárko, delegát Tomáš Vašata

145 diváků

mich

Autor videa: Václav Mlejnek, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.