Kuklenské šavle narazily v Jaroměři na kámen

Muži "A" - 23. kolo KP HK – 28.4.2013 neděle 17:00

FK Jaroměř - FC Olympia Hr. Králové 2:1(1:1)

Branky: 45. Ponikelský, 76. Škoda – 44. Prokopec

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Hrobský, Svoboda, Ponikelský – Kučera (60. Rejchrt) , Michálek , Ruprich, Horák Adam (65. Strakatý) – Škoda, Holub

FC Olympia: Moník – Drašnar, Bělka, Prokopec, Matějka (80. Michek) – Vlkanova, Chromek, Mařas, Haupt (80. Vejchoda) – Trnka, Ježek (71. Hůlka)

Obě mužstva začala opatrně, a tak se hrálo převážně ve středu hřiště. Ve 21. minutě vypálil na branku hostů Svoboda, ale jeho bomba skončila těsně vedle. Ve 25. minutě pronikl zleva do vápna Olympie Horák, ale jeho střela šla také vedle. Ve 38. minutě zacentroval zprava Hořínek, Škoda ale z dobré pozice nedokázal zakončit. Ve 44. minutě zahrávali hosté přímý kop od postranní čáry a po zmatcích před jaroměřskou brankou doklepl míč do sítě Prokopec. Ve 45. minutě poslal Ruprich přímý kop před branku hostů a Ponikelský zblízka dopravil míč do sítě.

Po změně stran v 54. minutě zacentroval zleva Vlkanova a Hauptovu střelu z 10 metrů k tyči Klofanda vyrazil. Další gólovou šanci dokázal Klofanda zlikvidovat Trnkovi. V 76. minutě prošel zprava do šestnáctky hostů Strakatý, přihrál do šance Škodovi a ten z 12 metrů poslal domácí do vedení. V 81. minutě měl další dobrou šanci Škoda, ale brankář Moník jeho střelu vyrazil. K většímu závěrečnému náporu už Jaroměř hosty nepustila.

Žluté karty: 44. Škoda, 65. Hrobský, 81. Hořínek, 86. Holub, 90+ Rejchrt – 68. Matějka

Komentář domácích: Jaroměř sehrála kvalitní utkání, bojovala a odměnou je jí cenné vítězství.

Komentář hostů: Chvílemi spíše boj než pohledný fotbal byl k vidění na jaroměřském trávníku. Tak trochu v posledních týdnech naši hráči bojují i sami se sebou, takže výsledkem je další bodová ztráta. Nicméně - šance na vstřelení dalších gólů jsme měli a obdržené branky byly zaviněny částečně i nekoncentrovaností a individuálními chybami. Další utkání ukáží, nakolik se dokážeme vrátit ke svým výkonům ze zimní přípravy a počátku jarní soutěže.

Rozhodčí: Korec Pavel, Šiling Karel, Andrýs Jan - delegát Vašata Tomáš

175 diváků

mich

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.