Vítězná generálka ,,A" mužstva

PÚ - 9.3.2013 - hřiště Růžovka Jaroměř - 15:00

FK Jaroměř - AFK Sokol Dobřenice 7:0 (5:0)                          

Branky: 5., 6., 38., 69. Škoda, 23., 44. Horák Adam, 87. Holub

Sestava FK Jaroměř: Klofanda - Rejchrt, Svoboda (65. Strakatý), Ponikelský, Ruprich (46. Emlar) - Horák A. (46. Jirka), Holub, Michálek, Ulrych (46. Klíž) - Škoda, Strakatý (46. Vít)

V 5. minutě poslal Holub přihrávku do křídla Strakatému, ten od brankové čáry poslal míč před branku a po zaváhání dobřenické obrany skóroval Škoda. Škoda přidal další gól zblízka po Ulrychově přihrávce z pravé strany. Ve 23. minutě po Michálkově přihrávce zprava přehodil Adam Horák vybíhajícího brankáře hostů. Ve 38. minutě zacentroval zprava Strakatý a Škoda se trefil hlavou z 10 metrů do sítě. Ve 44. minutě vystřelil z 18 metrů Adam Horák, brankář jeho ránu vyrazil a Horák mu míč obloučkem poslal do branky. V 69. minutě skóroval po faulu na Strakatého z přímého kopu. V 87. minutě prošel obranu hostí Holub a z hranice penalty nekompromisně uklidil míč k tyči.

Horák Vlastimil, trenér: Přípravné utkání s Dobřenicemi i díky dobrému počasí plně splnilo svůj cíl. Věřím že všichni hráči jsou po zimní přípravě velmi natěšení na jarní část krajského přeboru a jsou ochotni svůj výkon podřídit společnému cíli.

Článek z pohledu soupeře najdete na: http://fotbal.dobrenice.cz/

Fotografie a video z utkání pak na: http://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/FK_JAROMER_-_AFK_SOKOL_DOBRENICE_7_0_5_0

Soupeři z Dobřenic ještě jednou děkujeme za to, že dokázal takto rychle zareagovat a složit mužstvo, které určitě nepůsobilo odevzdaně a nefotbalově...Přejeme týmu Sokola Dobřenice hladký postup do 3. třídy kam min. patří....

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.