18.11.2012 - Vítězný obrat áčka v Bělohradě !

Muži "A" - 12. kolo KP HK – 18.11. neděl 13:00

FK Lázně Bělohrad - Jiskra Jaroměř 2 : 3 ( 2 : 1 )

Branky: 5. Jezbera Petr, 23. Rychecký – 30. Škoda, 63. Škoda, 73. Kučera

Jaroměř: Klofanda – Rosuschan, Svoboda, Hrobský, Ruprich – Kučera (83. Emlar), Holub, Michálek, Exnar (45. Jirka) – Škoda (87. Vít), Horák

Lázně Bělohrad: Čábela – Wagenknecht, Lánský, Kazda, Hartl – Šrám, Blažek, Loner, Jezbera Lukáš (80. Jezbera Daniel) – Rychecký, Jezbera Petr (82. Loner Miroslav)

 

Ačkoliv měla na začátku utkání Jaroměř častěji míč na svých kopačkách, šli do vedení domácí. V 5. minutě našla na jaroměřském vápně přihrávka volného Jezberu, a ten z deseti metrů překonal Klofandu. Domácí měli další šanci v 8. minutě, ale Klofanda nebezpečnou střelu dokázal vyrazit. Po vedoucím gólu získali domácí mírnou území převahu. Ve 20. minutě pálil ze 17 metrů Exnar, ale brankář Čábela jeho střelu vyrazil. Ve 23. minutě si zpracoval míč na vápně Jaroměře nekrytý Rychecký a střelou z 12 metrů zvýšil vedení domácích. Ve 30. minutě byl ve vápně faulován Škoda a penaltu sám proměnil. Ke konci poločasu Jaroměř několikrát ohrozila domácí branku. Ve 45. minutě musel po tvrdém souboji před bělohradskou brankou odstoupit s otřesem mozku a zlomeným nosem Exnar.

Po změně stran se domácí natlačili před jaroměřskou branku, do šance se ale dostala Jaroměř. Ze 14 metrů pálil Holub, ale trefil brankáře. Jaroměř vyrovnala hru. V 63. minutě byl v pokutovém území sražen Ruprich, k penaltě se opět postavil Škoda a opět dal. V 68. minutě vyrazil nohou brankář Čábela Holubovu ránu z 20 metrů. V 73. minutě poslal Holub za obranu Kučeru, ten šel sám na brankáře a proměnil. Po vedoucím gólu Jaroměř nebezpečně ohrožovala domácí branku. V 85. minutě vysunul Michálek Škodu, ale ten z dobré pozice mířil těsně vedle. K závěrečnému náporu už Jaroměř domácí nepustila.

Žluté karty: 45. Wagenknecht, 62. Lánský, 79. Jezbera Petr – 83. Kučera

Komentář domácích: (P. Kazda - kapitán) Vedli jsme již v úvodu a přidali další gól. Jenže soupeř vzápětí vyrovnal z PK. Náš problém byl v tom, že jsme neproměnili plno brankových příleitosti v úvodu utkání. Ve druhé půli jsme dostali branku po problematickém PK. V závěru jsme chtěli zápas otočit, ale soupeř byl v tom momentu fotbalově lepší a nám nedovolil vyrovnání.

Komentář hostů: Jaroměř podala další kvalitní kolektivní výkon, dokázala otočit dvoubrankové vedení domácích a v závěru domácí přehrávala.

Rozhodčí: Pavel Štěpánek, Jan Kvaček, Jiří Čad (KFS PCE) delegát Bohumír Fuchs

mich.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.