Doma pouze bod.

Muži "A" - 13. kolo KP HK – 3.11. neděle 14:00

Jiskra Jaroměř – Dvůr Králové 1:1 (0:0)

Branky: 73. Škoda - 70. Hák

Jaroměř: Klofanda – Rejchrt, Svoboda, Hrobský, Rosuschan – Exnar (59. Ruprich), Michálek, Holub, Horák Jakub – Škoda, Kučera (76. Ulrych)

Dvůr Králové B: Švejdar – Picha, Křížovič, Hruška, Kasan – Novotný (41. Vondrouš), Blažek, Hák, Černý – Marks, Macek

První ohrozila branku soupeře Jaroměř. V 9. minutě vypálil z 20 metrů Škoda, ale brankář Švejdar jeho ránu k tyči chytil. V 11. minutě pálil po Škodově přihrávce Exnar ze zlibné pozice nad. Na druhé straně ve 12. minutě střílel z vápna Marks. Klofanda stačil jeho střelu vyrazit na břevno. Další Marksovu střelu vyrazil Klofanda ve 30. minutě. Ve 37. minutě zacentroval zleva Michálek a Exnar hlavičkoval nad. Ve 44. minutě vyrazil brankář Švejdar Svobodovu bombu z 25 metrů.

Brzy po změně stran mohli jít hosté do vedení. V 56. minutě byl faulován ve vápně Jaroměře Vondrouš, Klofanda ale Mackovu penaltu vyrazil. Jaroměř se tlačila do útoku. Dvakrát nebezpečně vystřelil Ruprich. V 67. minutě pálil škoda z 16 metrů vedle. I Horákova střela z 69. minutě skončila vedle branky. Při převaze domácích ale dali gól hosté. V 70. minutě se po přihrávce zleva trefil zblízka nekrytý Hák. Jaroměř brzy vyrovnala. V 73. minutě šel po kombinaci s Kučerou sám na branku Škoda, nejprve trefil brankáře, ale odražený míč už dopravil do sítě. V závěru utkání si Jaroměř vytvořila převahu, ale vítězný gól nedala.

Žluté karty:

Komentář domácích: Ve vyrovnaném utkání sahala obě mužstva po vítězství, ale zápas nakonec skončil remízou.

Komentář hostů:

Rozhodčí: Halda Petr, Morávek, David, Volný Bohuslav - delegát Mazura Milan

111 diváků

mich

Autor videa: Václav Mlejnek, Jaroměř

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.