21.10.2012 - Výpadek v začátku rozhodl utkání.

Muži "A" - 11. kolo KP HK – 21.10. neděle 15:30

Jiskra Jaroměř – SK Jičín 0:3 (0:3)

Branky:  11. Kocourek, 12. Haken Tomáš, 29. Řeháček

Jiskra Jaroměř:  Klofanda – Rejchrt, Svoboda, Hrobský, Horák Jakub – Kučera (61. Exnar), Michálek, Ruprich (75. Jirka), Rosuschan – Škoda, Holub

SK Jičín: Puš – Haken Lukáš, Řeháček, Gaubman, Drusan – Kocourek (84. Krykorka), Haken Tomáš, Škopán, Bucek (76. Veg) – Miler, Vacek

V 5. minutě nebezpečně vypálil z 15 metrů jičínský Miler. Klofanda střelu po zemi k tyči stačil vyrazit. V 11. minutě šli hosté do rychlého útoku do otevřené obrany. Na vápně Jaroměře si míč pokryl Kocourek a přesnou střelou poslal hosty do vedení. Ve 12. minutě si jičínští útočníci několikrát přihráli na vápně Jaroměře a Tomáš Haken z 12 metrů přidal druhý gól Jičína. Ve 29. minutě nedokázala jaroměřská obrana odvrátit přímý kop od půlící čáry, míč propadl na nohu Řeháčkovi a ten ho z deseti metrů poslal do sítě. V závěru poločasu zatlačila Jaroměř hosty na jejich půlku. Ve 45. minutě si Kučera narazil s Holubem, ale z 12 metrů trefil brankáře.

Po změně stran pokračovala převaha Jaroměře. V 54. minutě zachránila hosty po Holubově střele tyč. V 59. minutě střílel Škoda z pravého křídla do brankáře. V 75. minutě poslal Škoda přihrávku z levého křídla do vápna, ale Rejchrt střílel z jedné nad. V závěru měli šanci hosté. V 86. minutě šel do otevřené jaroměřské obrany Vacek, Klofanda však jeho nájezd vyrazil.

Zkušení hosté dokázali v začátku utkání překonávat nedůslednou jaroměřskou obranu a zajistili si dostatečný náskok. Převaha Jaroměři ve druhé půli už nebyla nic platná.

Žluté karty: 16. Horák Jakub, 28. Hrobský, 56. Ruprich, 76. Klofanda, 80. Jirka – 78. Miler

Komentář domácích:

Komentář hostů:

Rozhodčí: Korec Pavel, Šiling Karel, Nývlt Roman - delegát Vašata Tomáš

113 diváků

mich

autor videa: Václav Mlejnek - Jaroměř

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.