Poločas hrůzy = debakl na Olympii

Muži "A" - 8. kolo KP HK - 30.9. neděle 10:00

FC Olympia - Jiskra Jaroměř  5:0  (4:0)

Góly: 6. Hruška, 8. Špaček, 15. Hruška, 38. Trnka, 90. Kabeláč

Sestava Jaroměře: Klofanda - Kučera, Svoboda, Hrobský, Horák J. (78. Emlar) - Exnar (74. Horák A.), Michálek, Ruprich (20. Brožek), Ulrych - Holub, Škoda

Sestava Olympie: Moník – Sikora (80. Kolínek), Kabeláč, Mařas, Haupt – Hruška, Hůlka, Židík, Musil (80. Linder) – Trnka (74. Bělka) Špaček (80. Novák)

První ohrozila branku Jaroměř. Ve 3. minutě vystřelil Holub po zemi z 20 metrů a mířil těsně vedle. Ve 4. minutě po přímém kopu Hůlky od rohového praporku netrefil Trnka hlavou míč na malém vápně. V 6. minutě se po rohovém kopu dostal ke střele z 16 metrů Hruška a jeho střela prošla mezi hráči až do sítě. V 8. minutě vyrazil brankář Klofanda Špačkovu střelu i Musilovu dorážku. Hned nato se dostal k míči v jaroměřském vápně nekrytý Špaček a pohodlně skóroval. V 15. minutě prošel po levé straně Hruška a přesnou střelou k tyči překonal Klofandu. Ve 28. minutě si na roh naskočil Kabeláč a jeho hlavička skončila těsně nad. Ve 30. minutě vystřelil z 18 metrů Michálek, brankář Monik jeho ránu vyrazil. Ve 38. minutě dostal Trnka kolmou přihrávku mezi jaroměřské stopery, udělal Klofandovi kličku a z úhlu poslal míč do sítě.

Druhou půli začala Jaroměř lépe. Michálek vysunul Škodu a jeho ránu z pravé strany zastavila tyč domácí branky. V 63. minutě udržel míč ve vápně Jaroměře Špaček, z úhlu vystřelil, ale těsně minul branku. V 68. minutě stříl po centru zprava opět Špaček a opět těsně vedle. V 90. minutě prošel celým hřištěm obránce Kabeláč, obešel i Klofandu a přidal pátý gól domácích. 

Žluté karty: 35. Špaček – 12. Horák Jakub 

Komentář domácích: Dnes jsme byli zcela jednoznačně lepším mužstvem, hosty jsme pustili v podstatě jen k jedné povedené střele na naši branku. Nemá význam hodnotit výkon jednotlivců, protože to byl kolektivní výkon vysoké kvality.

Komentář hostů: Domácí byli ve všech řadách lepší, vyhrávali osobní souboje a už v první půli rozhodli o výsledku utkání. Po změně stran sice Jaroměř v poli hru zlepšila, ale nestačilo to ani na čestný gól. 

Rozhodčí: Novotný Matěj, Vaníček Lukáš, Miškář Karel, delegát Mudruňka Jaroslav

mich

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.