3. kolo KP HK - 26.8.2012 - Vydřené vítězství

Jiskra Jaroměř  - RMSK Cidlina Nový Bydžov B 3:0 (0:0)

Branky: 52. Ulrych, 70. Škoda, 84. Holub

Sestava Jaroměře: Klofanda – Rejchrt, Hrobský, Svoboda, Brožek (68. Böhm) – Ulrych (79. Vokál), Michálek, Ruprich, Rosuschan (88. Horák Adam) – Škoda, Holub

Sestava Nového Bydžova B: Špičák – Šorm (74. Fiala), Dudla, Stránský, Zich – Langr, Tlustý, Pospíšil, Vaněk – Vaníček, Dítě (81. Prokopec)

Od začátku utkání měla Jaroměř více ze hry. V 5. min. se na vápně hostů uvolnil Ulrych, vypálil, ale střela skončila vedle. V 16. min. Holubův přímý kop z 30 metrů olízl břevno. Hosté pozorně bránili, snažili se o rychlé brejky a několikrát ohrozili domácí branku. Ke konci první půle vyrovnali hru. Jaroměři se nedařila kombinace a k brance hostů se nedostávala.

V 52. min. rozehrála Jaroměř rohový kop, Škoda poslal přetažený míč na Rejchrta, ten ho hlavou vrátil před branku a Ulrych zblízka skóroval. V 56. min. se dostali hosté k vápnu Jaroměře, ale střela z jedné šla nad. V 60. min. prošel bydžovský Langr zprava do vápna Jaroměře, ale ze slibné pozice střílel nad. Hosté se nechtěli smířit s porážkou, bojovali a získali převahu. Gól však dala Jaroměř. V 70. min. postupoval do vápna Holub a vystřelil. Brankář Špičák míč vyrazil a nabíhající Škoda mu ho vrátil do sítě. Dvoubrankovým vedením se Jaroměř zklidnila a dostávala se do útoku. V 84. min. našel Böhm dlouhým pasem Škodu, ten přihrál za obranu Holubovi, jenž obešel brankáře a zblízka poslal míč do sítě. V 87. min. šel Škoda sám na brankáře hostů, ale ten jeho šanci chytil.

Vlastimil Horák, trenér domácích: Jaroměř tentokrát nepodala nijak oslnivý výkon, ale bojovala. Dokázala dobře hrající mladé mužstvo hostů v závěru přehrávat a zaslouženě zvítězila.  

Martin Firbacher, trenér hostů: Sehráli jsme vyrovnané utkání, ve kterém jsme doplatili na neproměňování šancí.Vše rozhodla 70. minuta, kdy domácí po sporném útočném faulu pojistili své vedení na 2:0. Graduluji domácímu týmu k vítězství.

Žluté karty: 19. Rosuschan, 44. Holub, 86. Rejchrt - 28. Tlustý

Rozhodčí: Tomáš Gereg, Pavel Korec, Beránek David, DS: Vlastimil Hradecký

213 diváků
 
mich

 

Autor videa: Václav Mlejnek, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.