Bengo zvládlo ,,tenisově" derby zápas s Dolany a podtrhlo tak úspěšný víkend jaroměřských týmů

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

20. kolo OP Náchod - 24.4.2016 od 17:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Dolany 6:2 (1:0)

Branky: 42. Častvaj, 57. Böhm, 68. Ruprich, 70. Kašajík, 82. Vít, 87. Böhm - 75. Tokar (p.k.), 76. Cipra

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Valášek, Rejchrt, Beneš, Klíž (81. Souček) - Častvaj (60. Michálek), Ruprich, Böhm, Matějka (60. Emlar) - Vít (K) (86. Koller), Kašajík

TJ Dolany: Kubásek - Cejnar, Žďárský (50. Cipra), Šrajbr - Růta, Tokar, Kejzlar, Dax (11. Berger), Kroka - Všetečka (20. Kopecký), Náhlík

Domácí nastoupili po blamáži v Meziměstí k sousedskému derby v pozměněné sestavě a rozestavení. Od začátku se snažili napravit pošramocenou reputaci. Hosté rozestavili obranný val a spoléhali na rychlé brejky v podání Náhlíka. Hned v úvodu po dlouhém Böhmově autovém vhazování přiťukl Ruprich míč Valáškovi a ten branku přestřelil. V 5. min. znovu Ruprich přihrál Častvajovi a ten střílel jen do brankáře. Domácí v těchto minutách marně dobývali dolanskou branku. Hosté byli nuceni do 18. min. dvakrát střídat pro zranění. Ve 27. min. po spolupráci Rupricha s Matějkou vyprášil Kubáskovy rukavice Kašajík. Ve 32. min. zmařil za cenu žluté karty únik Náhlíka Beneš. V závěru poločasu domácí přitlačili a pramenila z toho ve 41. min. první branka. To po rozehraném trestňáku Beneše a závaru před brankou napálil míč pod břevno Častvaj - 1:0. O dvě minuty později zacentroval Ruprich a Častvaj v těžké pozici branku netrefil. Těsně před přestávkou střílel nepřesně Böhm.

20. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Dolany, 24.4.2016, foto: Václav Mlejnek Autor dvou branek Lukáš Böhm před dolanským gólmanem Martinem Kubáskem.
Galerie k zápasu zde.

Hned v úvodní minutě druhé půle střílel po rohovém kopu nad branku hlavou Ruprich. Poté měl v rozmezí čtyř minut dvě dobré příležitosti Kašajík. Nejprve po přihrávce aktivního Rupricha a následně po kombinaci Častvaje s Vítem. V obou případech mu byla branka malá. V 55. min. fauloval Cejnar pronikajícího Matějku a sudí Franěk odpískal pokutový kop. Při prvním pokusu Böhm neuspěl, ale po předčasném vběhnutí hostujících hráčů do pokutového území, nechal rozhodčí penaltu opakovat. Tentokrát poslal Böhm Kubáska na druhou stranu a zvýšil na 2:0. V 65. min. vychytal Kubásek Michálka. V 66. min. si na dlouhou přihrávku naběhl Ruprich a podél brankáře zvýšil na 3:0. O minutu později se opět měnilo skore. Böhm na hranici vápna přiťukl patičkou míč Kašajíkovi a ten se tentokrát nemýlil - 4:0. V 71. min. se dočkali i hosté. Emlar přidržel hostujícího útočníka ve vápně a kopala se další penalta. Tu proměnil I. Tokár a snížil na 4:1. Za další čtyři minuty přistrčil míč Tokár Ciprovi, ten udělal kličku Schejbalovi a upravil na 4:2. V 81. min. brankář Schejbal našel dlouhým výkopem Víta a ten přeloboval Kubáska - 5:2. Tečku za utkáním udělal Böhm, který v 86. min. upravil na konečných 6:2.

20. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Dolany, 24.4.2016, foto: Václav Mlejnek Po zákroku Petra Cejnara na Pavla Matějku byla v 55. minutě nařízena penalta proti hostujícímu celku.

Vítězství domácích bylo zasloužené, oslabené Dolany však nezanechaly v "Růžovce" špatný dojem a za snahu byly odměněny dvěma brankami. Příští týden zajíždíme do Teplic n/Metují.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: 

Rozhodčí: Franěk, Škoda, Vlk

ŽK: 28. Beneš, 32. Matějka, 67. Kašajík, 72. Emlar - 32. Kopecký, 56. Kubásek

Diváků: 100

PU 28. minuta, žlutá karta pro Jana Beneše. Foto: Václav Mlejnek

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu. Autor: Jan Ruprich.


Ohlasy v tisku:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.