Bengo po špatném výkonu těsně zvítězilo nad Babím

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

17. kolo OP Náchod - 2.4.2016 od 16:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - SK Babí 2:1 (1:0)

Branky: 21. Ruprich, 57. Beneš - 55. Bryksi

FK Jaroměř B: Schejbal - Klíž, Rejchrt, Ruprich, Valášek - Emlar (71. Hekele), Beneš, Böhm, Bano - Vít (K), Ulrych (84. Ameti)

SK Babí: Bryksi Pavel - Novotný, Adámek, Bálek (K), Ansorge (46. Svoboda), Schrötter, Hron (83. Liška), David, Bryksi Petr, Perger (68. Voborník), Fidler

V 17. kole Jopeco OP přicestovalo do Růžovky mužstvo SK Babí. Domácí nastoupili do utkání bez dvou stálic. Brankáře Kořena a střelce Seiferta. Jaroměřští začali zostra a hned ve 3. minutě měl první gólovou šanci Ulrych, který postupoval sám na brankáře, ale netrefil branku. O tři minuty později měl další šanci Vít, který po dlouhém vhazování Böhma trefil jen boční síť. Poté se hra odehrávala převážně ve středu pole. Obě mužstva se potýkala s přesností přihrávek, a tak brankáři byli téměř bez práce. Až ve 21. minutě zahrával Beneš přímý volný kop od pomezní čáry. Na zadní tyči hlavičkoval Rejchrt na volného V. Rupricha a ten uklidil míč za záda Briksiho - 1:0. Ve 35. min. šla dlouhá přihrávka za obranu na Ulrycha, před ním splácl míč úmyslně rukou hostující obránce, ale rozhodčí Lokvenc nepochopitelně ČK neudělil. Ve 38. minutě trefil Ulrych ze skrumáže břevno hostující branky.

O poločasové přestávce bylo v domácí kabině trochu hlučněji, ale na hře se to příliš neprojevilo. V 55. minutě se prosadili hosté, kdy po dlouhém nákopu Novotného překonal navrátilce Schejbala Pe. Briksi - 1:1. V 57. minutě se opět měnilo skóre, kdy se po přihrávce Víta prosadil technickou střelou nestárnoucí J. Beneš - 2:1. V 70. minutě utekl všem Valášek, ale nastřelil jen brankáře. Poslední šanci zápasu měl Ahmeti, který ihned po vystřídání nezužitkoval gólovou přihrávku Böhma.

PUJediný gól v síti Jaroměře o výsledku nerozhodl. Foto: Václav Mlejnek

Toto utkání vinou obou týmů mnoho fotbalové krásy nepobralo. Domácí předvedli nejhorší výkon v dosavadním ročníku okresního přeboru a musí se nad sebou zamyslet. Takový výkon by v příštích zápasech nemusel na zisk dalších bodů do tabulky stačit.

 

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Hosté po celý zápas předváděli lepší fotbal, jenže bohužel pro ně nedali více branek než domácí.

Rozhodčí: Lokvenc, Macek, Klečák

ŽK: 38. Beneš, 42. Klíž, 59. Vít, 85. Ameti - 78. Hron, 84. Novotný

Diváků: 50

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.