Bengo prohrálo svůj první zápas doma v 1.B třídě

3. kolo ,,1.B" třída skupina C - 23.8.2014 od 17:00 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř ,,B" - FC České Meziříčí 1:4 (0:2)

Branky: 76. Ameti - 1., 61. Havel, 42. Krajňak, 88.Ježek

FK Jaroměř B: Schejbal - Špaček, Rieger, Svoboda (56.Ameti), Plhal (51.Horák) - Hekele, Emlar J. (66. Častvaj), Holeček (74. Bano) - Kučera-K - Seifert (84. Emlar L.), Vít

FC České Meziříčí: Frynta - Slánský, Kozák, Tomášek Jan, Kupka, - Čiháček (89. Baše) - Krajňák (49. Tomášek Petr), Hovorka, Hlavsa, Ježek - Havel (76. Tomášek Jakub)

Uběhlo pouze 26. sekund a České Meziříčí vedlo z rychlého útoku 0:1. Hosté byli i další minuty aktivní směrem dopředu, díky rychlým kontra útokům. Domácí si v první půli vytvořili šance Holečkem i Seifertem, ale chybělo gólové zakončení. Druhou branku jsme dostali opět z rychlého protiútoku po chybě na středu hřiště.

Ve druhé půli jsme v 61. minutě opět inkasovali po špatné kombinaci a ztrátě míče na středu hřiště - 0:3. Jiskřičku naděje vykřesal Ameti v 76. minutě, kdy se nejlépe orientoval ve vápně a poslal míč do branky. Bohužel od domácích to po gólové stránce bylo vše. Hosté na konci přidali čtvrtou branku a zaslouženě vyhráli.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Mnoho chyb ve hře a plno ztracených jednoduchých míčů sráží náš výkon. Soupeři gratuluji k výhře

Mikušík Milan, trenér ČM: Po velmi dobře takticky zvládnutém utkání, kdy naši hráči plnili stanovené úkoly, jsme z kvalitně provedených brejkových situací dali čtyři branky a zaslouženě vyhráli. Vítězství nás těší o to víc, že to bylo proti kvalitnímu týmu domácích.

ŽK: 11. Plhal, 85. Kučera - 60. Čiháček

Rozhodčí: Ludvík - Hrušková , Zvolánek

DS: Slavíček

Diváků: 98

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.