Historická výhra juniorky v krajské soutěži ve Smiřicích !

1. kolo ,,1.B" třída skupina C - 9.8.2014 od 17:00 - hřiště Smiřice.

SK Smiřice - FK Jaroměř ,,B" 0:2 (0:2)

Branky: 6. Plhal, 44. Hekele

FK Jaroměř ,,B": Kořen-K - Špaček, Rieger, Ruprich (46. Ponikelský), Plhal - Hekele (70. Všetečka), Emlar, Horák A. (46. Seifert), Ulrych (76. Németh) - Vít, Ameti

SK Smiřice: Hottmar - Mochan M. (85. Dočekal), Koza (20. Černý) - Matějček, Kodeš, Fof (66. Škarytka), Korenčík, Koutník - Mochan J.,Čížek (62. Smrček), Bednář

Velmi mladá jaroměřská juniorka (dnes s průměrem 21 let) začala na hřišti ve Smiřicích oslabena hned o čtveřici důležitých hráčů (Svoboda, Kučera, Jirka, Holeček) výborně. V 6 minutě zahrával Rieger přímý kop, který usměrnil hlavou do domácí branky Plhal - 0:1. Jaroměř lépe kombinovala a domácí přehrávala. Ti hrozili pouze ex-ligovým Bednářem a standardními situacemi. Uklidňující druhý gól dala Jaroměř ,,do šatny". Po levé straně pláchl Ulrych a předložil na penaltu ideálně Hekelemu, který skóroval - 0:2.

1B 1.kolo SK Smiřice - FK Jaroměř B 9.8.2014, foto: Václav Mlejnek Adam Plhal právě odhlavičkoval první branku do sítě Smiřic.

Druhý poločas již nenabídl přítomným divákům žádnou velikou podívanou. Jaroměř držela míč, domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracovali. Tu největší za celý zápas měl v 88. minutě Koutník, který z malého vápna hlavnou nedal. Hned o minutu později měl na druhé straně obrovskou šanci Seifert, ale jeho samostatný nájezd chytil domácí brankář Hottmar.

Jaroměř hrála po celý zápas zodpovědně a dobře bránila. Lépe kombinovala a vstřelila 2 branky, a tak je její vítězství naprosto zasloužené.

Ladislav Obst, sekretář domácích: Zápas bez bojovnosti, nasazení, zaslouženě jsme prohráli.

ŽK: 22. Fof, 56. Koutník, 70. Bednář - 57. Emlar

Rozhodčí: Kubálek, Nývlt, Říha

DS: Střížka

Diváků: 185

1B 1.kolo SK Smiřice - FK Jaroměř B 9.8.2014, foto: Václav Mlejnek Zahajovací sestavy. Celá galerie k zápasu zde.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.