Posílené béčko porazilo v dohrávce kvalitního soupeře z Vamberka

4. kolo - 1.B. třída ,,o sestup H" - 22.4.2015 od 18:00 - Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Baník Vamberk 6:3 (1:1)

Branky: 7. Škoda, 48. Čenovský, 52. Hekele, 71. Novák, 85. Čenovský, 89. Emlar - 35. Šponar, 61. Flekr, 87. Chochola

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Křivský, Rejchrt, Beneš, Novák - Hekele (79. Klíž), Čenovský, Emlar, Seifert - Škoda-K, Vít (68. Ameti)

TJ Baník Vamberk: Víděňský - Pavelka, Kotyza (82. Luňáček), Malý, Chochola - Šponar (57. Halamka), Flekr-K, Fujdiak, Králík - Samek, Šrom (74. Hamerský)

Bengo posílené o některé hráče ,,A" týmu vstoupilo do zápasu dobře a šlo již v sedmé minutě do vedení po trefě kanonýra Škody. Kdo čekal následnou kanonádu do sítě hostů, tak ten se spletl. Kvalitní soupeř hrál velmi dobře a po celé utkání byl domácím vyrovnaným soupeřem.

I přesto nakonec Jaroměř vysoko zvítězila. Výkon hostů je ovšem nutno pochválit, neboť chtěli hrát do poslední minuty fotbal a ne jen bránit jako většina soupeřů.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Hosté dnes chtěli hrát fotbal a ne jen bránit. Dnes to vyšlo nám, příště třeba hostům. Zápas se musel divákům líbit, protože padalo mnoho branek a domácí vyhráli.

Richter, vedoucí mužstva (hosté):  Vyrovnané utkání i když tomu skóre neodpovídá. Prohráli jsme hlavně díky nedůrazu v obraně při standartních situacích. Soupeř měl více štěstí, gratulujeme.

Rozhodčí: Říha M., Žerovnický, Lavrenčíková

DS: Novák

ŽK: 54. Vít

Diváků: 45

muži B FK Jaroměř  - TJ Baník Vamberk 22.4.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.