Velmi mladá sestava benga prohrála vysoko v Deštném

6. kolo - 1.B. třída ,,o sestup H" - 18.4.2015 od 17:00 - Deštné. 

Sokol Deštné - FK Jaroměř ,,B" - 5:2 (3:2)

Branky: 25. Matula, 33. Macháček, 43. Balek, 85. Valášek, 90. Tuček - 5. Seifert, 29. Bano

Sokol Deštné: Vých - Hochmann, Lanta, Vítek, Vávra, Netík (Tuček), Drapák, Balek, Valášek, Matula (Fidler), Macháček (Hampl)

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Matějíček R., Beneš, Emlar J., Emlar L. - Hekele, Jirka-K, Bano J. (65. Častvaj), Ameti - Vít, Seifert

Dnešní zápas se prohrát určitě nemusel. V sestavě bohužel museli nastoupit tři mladší dorostenci, kteří odehráli de facto celý zápas, a zítra je čeká další, za svou kategorii. Někteří (většina) hráči béčka by se měli zamyslet nad svým přístupem a počítat s tím, že známé přísloví:  ,,jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá" je pravdivé...

Cejnar Petr: vedoucí mužstva (domácí): V dnešním utkání jsme opět zaspali začátek, z čehož pramenil rychlý gól v naší síti. Poté se naše hra díky bojovnosti značně zlepšila,čímž se nám podařilo převzít utkání plně pod naší kontrolu. Do druhé půle jsme vstoupili s vyšším nasazením a po neproměnění dalších gólových příležitostí jsme zaslouženě zvítězili. Je vidět, že tým má svou kvalitu, kterou musíme prodat v nadcházejících utkáních.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Bojovné, vyrovnané a pohledné utkání se zlomilo vyloučením našeho hráče. Od té doby jsme se sice snažili i v 10ti vyrovnat, ale byli jsme potrestáni 2 góly v závěru.

Rozhodčí: Hrušková, Bačo, Trejbal

DS: Vancl

ŽK: 55. Jirka

ČK: 60. Jirka

Diváků: 55

muži B Sokol Deštné v O.h. - FK Jaroměř B 18.4.2015, foto: Jaroslav Karban Foto: Jaroslav Karban. Galerie k zápasu na FB TJ Sokol Deštné.


Ohlasy v tisku:

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.