Oslabené bengo na lídra tabulky nestačilo

10. kolo - ,,1.B" třída skupina C - 11.10.2014 od 16:00 - hřiště Meziříčí.

FC České Meziříčí - FK Jaroměř ,,B" 3:1 (1:0)

Branky: 35. Rezek, 48. Tomášek P., 63. Tomášek J. - 75. Seifert

FC České Meziříčí: Frynta - Slánský, Kozák (65. Ježek), Tomášek Jan, Kupka Aleš - Čáp, Rezek, Hlavsa, Baše Lukáš - Tomášek Petr (71. Ševc Martin), Havel Lukáš (87. Španiel)

FK Jaroměř ,,B“: Schejbal - Křivský, Kučera-K, Horák, Emlar J. (71.Mertlík) - Ameti, Jirka, Svoboda (65.Emlar L.), Seifert (85.Toman P.) - Vít, Bělka (46.Bano)

 

 

1B FC České Meziříčí - FK Jaroměř B 11.10.2014, foto: Václav Mlejnek V zápase po několikatýdenní zdravotní přestávce nastoupil Jakub Emlar, který si poprvé společně v jednom týmu zahrál s mladším bratrem Lukášem. Foto: Václav Mlejnek. Celá galerie k zápasu zde.

Mikušík Milan, trenér (domácí): Po nevýrazném výkonu jsme hlavně ve druhém poločase zlepšeným pohybem přispěli k tomu, abychom si vytvořili brankové příležitosti a vstřelili 3 branky. Mužstvo Jaroměře podalo sympatický výkon, hlavně ve středové řadě, ale doplatilo na absenci několika hráčů. Vítězství se cení, jelikož není umění zvítězit když se daří, ale vyhrát když se nedaří. Zvítězila zkušenost nad nadšením hostů.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Domácí byli po celý zápas lepším týmem, kdy zaslouženě vyhráli a vedou tabulku. Poděkování patří všem hráčům, kteří dnes nastoupili a kteří se ani za nepříznivého stavu 3:0 na zápas nevykašlali a snažili se až do poslední minuty se zápasem něco udělat.

ŽK: 24. Rezek, 30. Kupka - 22. Jirka, 60.Emlar J., 70. Schejbal

Rozhodčí: Vlachýnský, Krucký, Ježek

Diváků:118

Ohlasy v médiích:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.