Bengo vyhrálo vysoko v Meziměstí a příští víkend se utká s lídrem OP z Hejtmánkovic o postup !

28. kolo OP NA - 31.5.2014 od 17:00 - hřiště Meziměstí.

Loko Meziměstí - FK Jaroměř ,,B" 1:6 (0:2)

Branky: 74. Meziměstí - 38. Kořínek, 40. Kučera, 60. Hrobský, 66. Kučera, 70. Seifert, 86. Horák

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Matějíček R., Hrobský, Horák, Plhal - Seifert (83. Vokál), Emlar (69. Böhm), Jirka, Kučera (73. Ameti) - Kořínek (80. Vít), Ulrych

První poločas přinesl vyrovnaný fotbal s mírnou převahou našeho týmu. Nakonec se nám podařilo vstřelit 2 góly rychle za sebou, a to trochu netradičně oba z rohů.

Druhý poločas bylo bengo již jednoznačně lepší a zaslouženě přidalo další branky a připsalo si tak vysoké vítězství. Tým přistoupil k utkání zodpovědně a po dobrém týmovém výkonu zaslouženě zvítězil a v příštím kole si to rozdá o postup s lídrem OP z Hejtmánkovic !

Komentář Tomáše Palečka: Tento zápas se dá také říct, že byl naruby. Dát čtyři branky z rohu, když hlavou Jirka Kučera dal dva a Jirka Kořínek jeden. Míra Seifert dokonce dal roh přímo. Dále místo, aby Jirka Kořínek tresný kop hrál přímo na bránu dal míč zpět dozadu na seběhlého Honzu Hrobského z půlky, který z 25. metrů poslal nechytatelně míč do brány. A nesmím zapomenou na průnik Adama Horáka přes půl hřiště, který nekompromyslně zakončil k tyči. Moc děkuji všem hráčům za odmakaný celý zápas a jejich bojovnost v soubojích, i když to někdy hodně bolelo !!!!

ŽK: 27. Plhal, 63. Emlar

Rozhodčí: Šedivý, Linhart, Prokeš

Diváků: 65

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.