Nepovedené vystoupení mladších žáků

7. mistrovský turnaj MLŽ - KP - skupina C - 12.10.2019 - Rasošky

V sobotu, 12.10.2019, jsme sehráli další z turnajů, tentokrát v lepším počasí, ale na o to horším hřišti v Rasoškách. Soupeři byli následující: MFK Nové Město n./M., FK Rasošky, TJ Sokol Třebeš. 

FK Jaroměř - MFK Nové Město n./M. 3:3 (2:2)

Branky: Dítě 2x, Olexa

Do prvního zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a na soupeře "vlítnout". Opak byl bohužel pravdou a po dvou našich chybách v rozehrávce jsme rychle prohrávali 0:2. Nic jsme však nevypustili a od té doby byli na hřišti lepším a nebezpečnějším týmem a ještě do poločasu jsme srovnali. Po změně stran jsme byli opět aktivnější, avšak další zbytečná chyba poslala soupeře do vedení. Na konci jsme po rohu srovnali na konečných 3:3, ikdyž branky poté mohli ještě padnout na obou stranách.

FK Rasošky - FK Jaroměř 1:1 (1:0)

Branky: Bano

Trestuhodně nezvládnutý zápas. Hrálo se pouze na polovině soupeře, který měl za celý zápas dvě šance, z toho jednu po další z našich individuálních chyb proměnil. My šli asi osmkrát sami na brány a měli další ideální střelecké pozice, ale naše zakončení v tomto zápase bylo šílené.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř 4:0 (1:0)

Branky: (

První celek tabulky v zápase posledním. Začali jsme výborně, byli aktivní a na hřišti lepší. Své šance jsme však neproměnili a tak nás soupeř v posledním útoku první půle potrestal - po další chybě v rozehrávce. Druhá půle již patřila soupeři, který zaslouženě zvítězil.

Sestava FK Jaroměř : Chejnovský - Hanák, Mrkos, Dohnal - Baudyš, Dítě, Nguen, Olexa, Kadlec - Bano

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Po dobře zvládnutých turnajích v posledních týdnech se nám dnes moc nedařilo a výkon i výsledky jsme se představovali trochu jinak. Zápas s Novým Městem v pořadku. I přes nepříznívý stav odbojované a sahali jsme nakonec po třech bodech. Avšak druhé utkání...to prostě musíme zvládat! Není možné mít takové obrovské množství stoprocentních šancí a nedat z toho nic. To byl pro nás kámen úrazu po všechna dnešní utkání. Druhá věc, která nás srážela, byly zbytečné ztráty a individuální chyby, kterých dnes bylo až moc. Každý den není posvícení a musíme dál dřít a navázat na ty úspěšnější zápasy.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.