Stříbro a slzy 2006-tek na turnaji ve Rtyni

HT MLŽ - ročník 2006 - 24.2.2019 - hala Rtyně v Podkrkonoší.

V neděli 24.2.2019 jsme zajížděli na zřejmě poslední halový turnaj v letošní sezoně s tímto ročníkem. Utkalo se zde 8 týmů 1x12 minut, a to spravedlivým systémem každý s každým. Na poslední chvíli nám vypadl pro nemoc Marťa Hofman, tak s námi jel ,,Mrky".

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - TJ Velké Počíčí  4:0

Branky: Karel 3x, Libich

Úvodní zápas nás čekal houževnatý protivník z Velkého Poříčí. Od začátku jsme měli utkání pod kontrolou a připsali jsme si na úvod zasloužené vítězství.

FK Jaroměř - TJ Tatran Hostinné  7:1

Branky: Karel 3x, Libich 3x, Lebedinský

Známý soupeř z Hostinného nás čekal v dalším zápase. Ten jsme měli pod kontrolou od začátku až do konce, takže nás mrzí jen zbytečně inkasovaný gól.

FK Jaroměř - TJ Baník Žacléř  4:0

Branky: Karel, Libich, Lebedinský, Mrkos

V tomto zápase jsme předvedli herně a hlavně nasazením zřejmě dnešní nejslabší výkon. Zarputilý soupeř proti nám houževnatě bránil a nám trvalo téměř 7 minut, než jsme se dostali do tempa. 

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec I  1:0

Branky: Bělohlávek

Další z mnoha derby zápasů proti tomuto soupeři přinesl velikou bitvu od začátku do konce. V utkání jsme však byli herně určitě lepším týmem a zaslouženě jsme ho vyhráli, jen jsme mohli o jedho výsledku rozhodnout dříve a nebyly by to takové nervy.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec II  6:0

Branky: Karel 3x, Libich, Hemelík, Lebedinský

Proti mladšímu soupeři (většina hráčů ročník 2007) jsme od začátku hráli na jednu branku a po pěkných akcích jsme vysoko z vítězili.

FK Jaroměř - Rtyně v Podkrkonoší  4:0

Branky: Karel 3x, Hemelík

Domácí se proti nám dobře nahecovali a připravili. Kluci si však s jejich obranným valem dokázali poradit a zvítězili jsme dnes častým výsledkem.

FK Jaroměř - MFK Trutnov  0:3

Branky: :(

V posledním zápase nás čekal ligový a 2006tkový tým Trutnova. Byl to přímý souboj o celkové vítězství v turnaji a jednalo se tak o jeho pěkné vyvrcholení. I když nám k celkovému vítězství na turnaji stačila remíza, šli jsme do utkání s cílem ho vyhrát a hrát aktivně. Od začátku zápasu se hrálo velmi svižné utkání, kde oba týmy předváděly pěkný fotbal. Do 9. minuty jsme byli herně uričtě lepším týmem a měli jsme i nějaké závary, ale bohužel jsme kýžený gól vstřelit nedokázali. Pak jsme se dopustili dnes snad jediné hrubé chyby při rozehrávce, soupeř nás potrestal a dostal se na koně. Hned za dalších pár vteřin jsme dostali bohužel druhý gól, a to kluky definitivně položilo. I přes snahu až do posledních sekund jsme již s utkáním nedokázali nic udělat, a tak přišly slzy v podání několika kluků. Prohra v tomto utkání, s takto kvalitním týmem a po takovémto výkonu však určitě nevadí a kluky může do budoucna jen posílit.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Hemelík, Bělohlávek, Mrkos - Karel, Libich, Lebedinský

Celkové pořadí turnaje: 1. MFK Trutnov, 2. FK Jaroměř, 3. Červený Kostelec I, 4. Rtyně v Podkrkonoší, 5. TJ Velké Poříčí, 6. TJ Červený Kostelec II, 7. TJ Baník Žacléř, 8. TJ Tatran Hostinné

Nejlepší střelec turnaje: Jiří Karel (13 branek) - gratulujeme!

Jiří Lebedinský - trenér FK Jaroměř: Je škoda, že dnes vypadl z turnaje tým z Černilova, neboť nám odpadl jeden kvalitní protivník a tím pádem i těžký zápas, které potřebujeme. Kluky musím za dnešní turnaj jen pochválit a poděkovat jim za dnešní výikony. Hrozně nás mrzí prohra ,,ve finále" turnaje s Trutnovem, ale takový je prostě fotbal. Jednou jsi dole a jednou nahoře. Kluci dnes prohru s Trutnovem obrečeli, ale není jim opravdu co vytknout. S turnajem a naším vystoupením dnes panuje rozhodně jen a jen spokojenost. Skóre 26:4 je nutné rovněž hodnotit pozitivně. Nyní již začneme naše tréninky a zápasy směřovat ven a chceme se během následujícího měsíce co nejlépe připravit na jarní ,,finálovku" na kterou se všichni již moc těšíme.

Děkuji rodičům za dopravu a podporu.

Rtyne

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.