Suverénní vítězství mladších žáků na turnaji FOTTUR

HT MLŽ - ročník 2006 - 27.1.2019 - hala ASVAJ Jaroměř.

V neděli 27.1.2019 jsme se představili na dalším domácím turnaji pro ročník 2006. Na turnaj jsme měli nějaké omluvenky (Fanda, Marťa), a tak nám museli vypomoci kluci z 2007ček a Tomik, za což jim děkujeme. Turnaje se zúčastnilo 5 týmů a hrálo se systémem každý s každým.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  5:3

Branky: Lebedinský 2x, Machač, Libich, Karel

Hned v prvním zápase nás čekal nejtěžší soupeř na dnešním turnaji, a to tradiční rival z Červeného Kostelce. První zápasy nám dlouhodobě moc nejdou, a tak jsme byli zvědavi, jak si s tím kluci poradí. Od začátku jsme však byli herně lepším týmem a soupeře přehrávali. Dovolili jsme mu skórovat velmi lacině, naopak další vyložené šance jsme neproměnili. Zasloužené vítězství.

FK Jaroměř - TJ Vamberk/Rokytnice  12:0

Branky: Poděbradský 4x, Karel 3x, Libich 2x, Bělohlávkek, Lebedinský, Díttě

Celý zápas odehráli kluci s chutí a byli hodně aktivní. Proti slabšímu soupeři jsme si vyzkoušeli i pěkné akce a vysoko zvítězili.

FK Jaroměř - MFK Nové Město n.M.  4:0

Branky: Karel 2x, Libich, Lebedinský

Asi náš dnešní nejhorší výkon. Kluci byli od začátku ospalí a bez pohybu. Soupeře, který se na nás vyhecoval a dobře bránil jsme nedokázali potrestat více góly, neboť naše hra byla příliš komplikovaná a hodně nepřesná.

FK Jaroměř - TJ Tatran Hostinné  8:1

Branky: Libich 3x, Machač 2x, Poděbradský, Lebedinský, vlastní

V posledním utkání jsme chtěli napravit dojem z předešlého nepříliš povedeného utkání, ale dlouho jsme pokračovali v podobném výkonu. Ke konci zápasu jsme se však přeci jen rozehráli a soupeři nastříleli další branky.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Libich, Machač - Karel, Lebedinský, Poděbradský, Dítě

Celkové pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř, 2. TJ Červený Kostelec, 3. TJ Tatran Hostinné, 4. TJ Baník Vamberk/Rokytnice, 5. MFK Nové Město n.M.

Jiří Lebedinský - trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj jsme sice vyhráli, ale úplně nejásáme. Soupeři dnes byli upřímně řečeno trochu slabší a moc nás neprověřili. I přesto poděkování všem klukům za dnešní turnaj, neboť ani tyto zápasy nejsou vždy jednoduché a je možné si z nich leccos vzít. Pokračujeme a trénujeme dál.

Děkujeme rodičům za podporu v hledišti.

Diváků: 90

FOTTUR 2006

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.