Hodnocení podzimu 2018 očima trenérů mladších žáků

Mladší žáky (ročníky 2006 - 2007) trénuje Jiří Lebedinský a Martin Čenovský. Zeptali jsme se jich, co si myslí o svých svěřencích, o vítězné jízdě loňským podzimem, a co plánují do jara...


Jak byste zhodnotili podzimní část sezóny 2018/19?


Pro kompletní statistiku mladších žáků klikněte na obrázek.

Podzimní část sezóny musíme hodnotit pozitivně, neboť jsme vyhráli naši skupinu a postoupili do finálové skupiny pro jarní část. Z dvaceti zápasů jsme 18x vyhráli a pouze 2x jsme odešli poraženi. Mrzí nás hodně porážka v posledním kole se Dvorem, kde jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale srazilo nás to, co nás provází celý podzim, a to je neproměňování vyložených šancí. Soupeř má pak jeden dva brejky a promění je. S touto činností máme opravdu obrovské problémy.


Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Těch turnajů bylo opravdu hodně. Asi nejpovedenější byl ten v Broumově, kde jsme nad domácími a Vrchlabím vysoko zvítězili, a hlavně naše hra byla opravdu výborná. Nejméně povedené turnaje hrajeme pravidelně v Hostinném, kde se nám z nějakého, pro nás neznámého důvodu, herně dlouhodobě vůbec nedaří.


Co máte s týmem nyní v plánu do dalších měsíců?
Nechali jsme kluky přes zimu trošku více odpočnout a hned z kraje ledna začínáme sérii halových turnajů, které již v únoru doplní přípravné turnaje na umělých trávách v okolí. Budeme trénovat 3x týdně, kdy chceme chodit 2x do haly a 1x ven na umělku do Růžovky. Chceme hlavně, aby kluky fotbal bavil a aby chodili v hojném počtu na tréninky.


Cíl týmu pro jarní část?
Dostali jsme se do finálové skupiny, kde bude 9 nejlepších týmů z celého kraje, takže nás nečeká vůbec nic jednoduchého. Ale jsme za to rádi, neboť jedině takovéto zápasy mohou kluky posunout dál a výš. Cílem pro jarní část je odehrát finálovou skupinu tak, abychom byli hlavně spokojeni s přístupem a výkony všech našich kluků. Nejde nám o výsledky, ale hlavně o to, aby kluci u fotbalu zůstali i pro další kategorie a aby chodili na fotbal do Růžovky rádi.


oslava gólu, foto: Václav Mlejnek FK Jaroměř - FC Vrchlabí/MFK Trutnov B. V modrých dresech domácí hráči Matyáš Libich (ve výskoku) a Adam Dítě. Foto: Václav Mlejnek.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.