Velmi dobré výkony a umístění mladších žáků v Heřmanově Městci

1. HT MLŽ - ročník 2006 - 5.1.2019 - Heřmanův Městec.

sobotu 5.1. 2019, se mladší žáci ročníku 2006 zúčastnili prvního turnaje v novém roce 2019. Na turnaji startovaly týmy, které víceméně neznáme, a tak jsme se na tuto konfrontaci těšili. Jednalo se o první ostrý turnaj, do kterého jsme šli bez tréninku po delší zimní přestávce. A byli jsme moc zvědaví, jak si kluci s turnajem poradí. Hrálo se 1x13 minut a spravedlivým systémem každý s každým s našimi následujícími výsledky:

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - TJ Sokol Pravonín  6:1

Branky: Libich 3x, Hofman 2x, Karel

Úvodní turnajové zápasy nám moc nejdou, ale tento nám vyšel téměř na jedničku. Jedinou kaňkou je zbytečně inkasovaný gól.

FK Jaroměř - AFK Horní Jelení  6:0

Branky: Karel 4x, Libich 2x

Proti nejslabšímu týmu turnaje jsme začali velmi špatně a hra se nám moc nedařila. Postupem času jsme se zlepšovali a skóre narůstalo. I tak mělo být naše vítězství daleko vyšší.

FK Jaroměř - FŠ Třebíč  1:4

Branky: Karel

Proti největšímu favoritovi turnaje jsme chtěli uspět. Po minulé turnajové zkušenosti s tímto týmem jsme ze soupeře měli respekt, ale věřili jsme v naše schopnosti. Kluci začali výborně a měli jsme herní převahu. Nastřelili jsme tyč a břevno. Soupeř se od poloviny zápasu zlepšil a po gólu na 1:2 po sporném trestném kopu byl lepší. My jsme museli otevřít hru a byli jsme trestáni z brejků. Škoda, skóre určitě neodpovídá poměru sil na hřišti.

FK Jaroměř - Světlá nad Sázavou  5:0

Branky: Libich 2x, Hemelík, Mrkos, Hofman

V zápase jsme měli trvalou převahu a předvedli jsme řadu pěkných kombinačních akcí.

FK Jaroměř - Moravská Třebová  4:1

Branky: Karel 2x, Lebedinský, Mrkos

Utkání s houževnatým soupeřem jsme měli po celý jeho průběh pod kontrolou. Brzdilo nás však obrovské procento neproměňování jasných gólovek. Kaňkou je zbytečně inkasovaný gól.

FK Jaroměř - AFK Pečky  4:1

Branky: Bělohlávek 2x, Hemelík, Libich

V posledním zápase byly rozdány karty jasně. Výhra = 2. místo v turnaji, remíza a prohra = 3. místo v turnaji. V utkání s týmem, který chvíli předtím dokázal remizovat s FS Třebíš 0:0 jsme byli od začátku jednoznačně lepší a soupeře jsme přehrávali. Ujali jsme se během prvním 3. minut dvougólového vedneí, které jsme kontrolovali a zaslouženě tak zvítězili.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Hemelík, Mrkos - Karel, Libich, Hofman, Lebedinský

Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen jaroměřský Jirka Karel s 8 góly, který vyhrál penaltový rozstřel s dalšími 2 nejlepšími střelci turnaje (Matyáš Libich, hráč FŠ Třebíč).

Nejlepším hráčem našeho týmu byl zvolen Matyáš Libich.

Oběma našim hráčům GRATULUJEME !

Celkové pořadí turnaje: 1. FŠ Třebíč, 2. FK Jaroměř, 3. AFK Pečky, 4. TJ Sokol Pravonín, 5. Světlá nad Sázavou, 6. Moravská Třebová, 7. AFK Horní Jelení

Jiří Lebedinský - trenér FK Jaroměř: Dnes musím klukům hrozně moc poděkovat. K turnaji přistoupili s chutí a po celou dobu jsme se prezentovali velmi dobrými výkony. V utkáních jsme předvedli celou řadu pohledných akcí a kluci působili hodně týmově, což bylo hlavní. Na druhou stranu je potřeba si přiznat, že dnes zde byli silní soupeři pouze 2-3 týmy a ostatní neměli takovou kvalitu, to však nesnižuje náš dnešní výkon. Mrzí nás prohra s Třebíčí, neboť jsme v zápase rozhodně nebyli horším týmem, ale chybělo nám více štěstíčka. Jediné negativum dnes vidím v tom, že i přes kladné skóre 26:7 jsme neproměnili stejný počet 100% šancí, což je alarmující. Je však pravda, že to asi můžeme trochu přičíst tréninkové pauze a určičtě se na tuto činnost zaměříme. Všichni kluci dnes opravdu perfektně makali, ale dnes musím extra vyzdvihnout naše tahouny, a to Matyáše Libicha a Fandu Hemelíka

Moc děkujeme rodičům za dopravu a hlasitou podporu v hledišti.

Diváků: 110

Foto tým Jiří Karel Matyáš Libich

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.