Ročník 2007 zanechal výborný dojem na kvalitním domácím turnaji pro ročníky 2006

4. HT MLŽ - ročník 2007 - 9.12. 2018 - Jaroměř - hala Asvaj

neděli, 9.12. 2018, se mladší žáci ročníku 2007 zúčastnili dalšího halového turnaje v domácí hale na Asvaji. Turnaj to byl pro ročníky 2006, nutno říci velmi kvalitní, tudíž bylo dnes naším hlavním cílem si zápasy užít a ukázat, že se umíme porvat i se soupeři o rok staršími.

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - FC Olympia HK/ FK Kratonohy 0:0

Branky: 

První dnešní zápas v základní skupině jsme odehráli proti spojenému týmu Hradecké Olympie a Kratonoh. Od začátku byla na klukách vidět velká touha zvítězit a svého staršího soupeře jsme po většinu zápasu přehrávali. Vytvořili jsme si také tři vyložené šance, které jsme bohužel z důvodu neklidu v koncovce neproměnili. Směrem dozadu hráli hoši velmi zodpovědně a spolehlivě a tak se v prvním utkání zrodila bezbranková remíza, která nás trochu mrzelo, jelikož jsme byli lepším týmem.

FK Jaroměř - MSK Polonia Stal Swidnica "2"  3:5

Branky: Poděbradský 2x, Dítě

Turnaje se zúčastnili také dva nadprůměrně kvalitní polské týmy a proti jednomu z nich jsme sehráli další zápas. Vynikajícího soupeře se dvěma výbornými individualitami v sestavě jsme na začátku zaskočili rychlou a nebojácnou hrou, která přinesla dvoubrankové vedení. Velkou škodou bylo, že jsme se nevyvarovali dvou hrubých chyb v rozehrávce a dostali tím soupeře na koně. Ten následně utkání otočil ve svůj prospěch a i přes náš sympatický výkon až dokonce jsme odešli poraženi.

FK Jaroměř - 1.FC Žamberk  2:0

Branky: Poděbradský, Pospíšil

Pro udržení šance na postup do semifinále jsme tento zápas museli bezpodmínečně vyhrát. Kluci zápas opět odehráli ve velkém tempu a zodpovědně a soupeř nám od začátku nestačil. Výborná hra směrem dopředu přinesla i dva goly po pěkných akcích. Obrana byla opět spolehlivá a tak jsme si připsali důležitou výhru

FK Jaroměř - FK Letohrad 3:3

Branky: Poděbradský 2x, Machač

Poslední zápas ve skupině proti pozdějšímu medailistovi byl doslova infarktový a nikdo z přihlížejících se nemohl ani na chvíli nudit, stále se na hřišti něco dělo. Byl to přímý souboj o druhé postupové místo ve skupině, ve kterém jsme museli vyhrát a soupeři stačil bod. Zápas měl vynikající tempo, hrálo se "nahoru" - "dolu", kluci ani na okamžik nevypustili jediný souboj. Třikrát jsme v utkání proti favoritovi vedli, bohužel jsme však po jediné naší chybě v rozehrávce inkasovali branku minutu před koncem. I přes náš záverečný tlak se nám srovnat nepovedlo a tak nás čekala skupina o 5-8 místo. I přes to obrovské absolutorium pro kluky, kteří tuto remízu po zápase všichni do jednoho obrečeli.

Zápasy o 5-8 místo:

FK Jaroměř - TJ Svitavy 1:1 (2:1 pp.)

Branky: Poděbradský, (rozhodující penalta: Poděbradský)

Zápas o to, který z týmů si zahraje o konečné 5. místo na turnaji. Proti dalšímu kvalitnímu soupeři jsme po pár minutách prohrávali po fatální chybě brankáře. Kluci se však vůbec nevzdali a s přibývajícími minuta jsme byli lepším týmem a povedlo se nám i vyrovnat. Další naše slibné šance jsme již do konce utkání nevyužili a tak se šlo do penalt. V nich jsme po první sérii prohrávali a nevypadalo to s námi dobře. Avšak výborné dva zákroky Edy Kadlece v bráně a pevné nervy Mrkyho a Tomika nám přinesly zasloužený postup do zápasu o 5.místo.

Zápas o 5. místo:

FK Jaroměř - FK Jaroměř "06" 2:5

Branky: Machač, Poděbradský

Ve speciálním zápase proti našim starším kolegům z týmu jsme určitě nezklamali. Soupeř se rychle a zkušeně ujal dvoubrankového vedení. Herně jsme však nezaoustávali a podařilo se nám snížit a vytvořili jsme si pár dalším pološancí. "Šestky" však ukázali větší sílu a rychlost a zaslouženě zvítězili. Tudíž jsme skončili na krásném šestém místě.

Sestava FK Jaroměř: Kadlec - Machač, Mrkos, Poděbradský - Dítě, Pospíšil, Pitor

Celkové pořadí turnaje: 1. Academic Soccer Footbal Praha, 2.MSK Polonia Stal Swidnica "1", 3. FK Letohrad, 4. MSK Polonia Stal Swidnica "2", 5. FK Jaroměř (06), 6. FK Jaroměř (07), 7. TJ Svitavy, 8. FC Olympia/Kratonohy, 9. TJ Lánov, 10. 1. FC Žamberk.

Individuální ceny: Nejlepší střelec - ADAM ZIETEK ( MSK POLONIA "2")

                               Nejlepší brankář - TOMÁŠ KAČENA ( FK LETOHRAD)

                               Nejlepší hráč - JAN MACHAČ ( FK JAROMĚŘ "07")

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř "07": Na kluky jsem po dnešním turnaji pyšný. Nezalekli se starších a fyzicky vyspělejších soupeřů a předváděli velice kvalitní a hlavně bojovné výkony po celý turnaj. Byla na nich vidět obrovská chuť, což je strašně důležité. Velmi kladné ohlasy dnes byly i ze strany rodičů a diváků, kterých se v Jaroměři sešlo hodně. Nejlepším hráčem turnaje byl po hlasování trenérů zaslouženě vyhlášen Honza Machač, Machy výborný výkon. Poděkovat však chci všem klukům a to do jednoho. Makáme a pracujeme dál na každém tréninku, stále je co zlepšovat a kam se posouvat.

Děkujeme také rodičům za jejich podporu po celý turnaj

Diváků: 185

Rozhodčí: Tokar Pavel, Bouz Tomáš

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.