5. místo 2006tek na kvalitně obsazeném domácím turnaji

4. HT MLŽ - ročník 2006 a ml. - 9.12.2018 - hala ASVAJ Jaroměř.

neděli 9.12.2018, absolvovali mladší žáci (Ročník 2006, ale i 2007 - o tom jiný článek) velmi kvalitně obsazený turnaj FOTTUR na ASVAJIJaroměři. Turnaje se zúčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. 

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - TJ Lánov  2:3

Branky: Lebedinský, Hofman

Hned v prvním zápase na nás čekal náš neoblíbený soupeř, a to tým ,,obrů" z Lánova. Tento tým moc fotbal nehraje, ale spoléha pouze na fyzickou vybavenost svých hráčů a na nakopávané míče. My jsme si s stím bohužel nedokázali poradit, a i když jsme byli herně lepším týmem, tak jsme neustále pouze dotahovali skóre. Rozhodující gól na 2:3 jsme pak dostali z půlky hřiště!!!! minutu před koncem z přímého kopu....

FK Jaroměř - Polonia Stal Swidnica "A"  3:3

Branky: Hofman, Karel, Lebedinský

S pozdějším finalistou turnaje z Polska jsme sehráli fyzicky extrémně náročné utkání. Výborný soupeř byl herně jednoznačně lepší a hlavně o dost pohyblivější. Kluci však opravdu hodně bojovali a vyrovnali jsme 2. minuty před koncem po dorážce. Po zápase většina kluků ještě dlouho vydýchávala svou únavu, neboť to byl opravdu hodně náročný zápas.

FK Jaroměř - TJ Svitavy  2:1

Branky: Libich, Karel

Měli jsme velmi dobrý start do zápasu a soupeře jsme herně přehrávali. Po dvougólovém vedení jsme však trochu polevili, soupeř snížil a vycítil šanci. Zkušeným výkonem jsme si však zasloužené vítězství již pohlídali.

FK Jaroměř - Academic Soocer Footbal Praha  1:2

Branky: Hemelík

K postupu do semifinále jsme museli vyhrát. Velmi kvalitní soupeř byl však v tomto zápase bohužel nad naše síly. Kluci sice moc chtěli, ale tento zápas se nám herně úplně nepovedl a nutno opravdu uznat kvalitu soupeře, který nakonec celý turnaj vyhrál. 

Zápas o pořadí:

FK Jaroměř - FC Olympia/Kratonohy  5:0

Branky: Karel 2x, Hemelík, Lebedinský, Libich

Jednoznačný zápas s nejslabším soupeřem, se kterým jsme se na turnaji utkali. Kluci nic nepodcenili a jen neproměňování vyložených šancí zachránilo soupeře od větší prohry.

Zápas o 5. místo:

FK Jaroměř - FK Jaroměř "07"  5:2

Branky: Karel 3x, Lebedinský, Bělohlávek

Do zápasu s našimi spoluhráči jsme vstoupili velmi dobře a rychle jsme se ujali dvougólového vedení. Poté jsme si opět neodpustili hrubou chybu a 07čky snížily. Poté však kluci znovu zabrali a tento zápas dovedli do zaslouženého a vítězného konce.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Hemelík, Libich - Karel, Lebedinský, Hofman

Celkové pořadí turnaje: 1. Academic Soocer Footbal Praha, 2. Polonia Stal Swidnica "A", 3. FK Letohrad, 4. Polonia Stal Swidnica "B", 5. FK Jaroměř (06), 6. FK Jaroměř (07), 7. TJ Svitavy, 8. FC Olympia/Kratonohy, 9. TJ Lánov, 10. 1. FC Žamberk.

Tabulky turnaje ZDE:

Výsledky + pavouk ZDE:

Jiří Lebedinský - trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj byl velmi kvalitně obsazen, a tak jsem byl zvědav, jak si s tím kluci poradí. Kromě prvního nepovedeného zápasu kluci makali a snažili se. Bohužel jsme se opět dopouštěli velkého množství hrubých chyb (špatně zpracování jednoduchých míčů, kazení jednoduchých nahrávek atd.), které nás pak stojí spoustu sil. Dnes se prostě naplno ukázalo, kdo chodí poctivě trénovat a kdo ne. To si kluci musí uvědomit....Pochválit dnes musím určitě Fandu Hemelíka a Matyáše Libicha, ostatní kluci dnes bohužel zůstali trochu za očekáváním...

Děkujeme také rodičům za jejich podporu v hledišti.

Diváků: 180

Rozhodčí: Tokar Pavel, Bouz Tomáš

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.