Solidní představení mladších žáků s příchutí bramborové medaile na domácím turnaji FOTTUR

3. HT MLŽ - ročník 2006 a ml. - 1.12.2018 - hala ASVAJ Jaroměř.

sobotu, 1.12.2018, absolvovali mladší žáci (Ročník 2006) kvalitně obsazený turnaj FOTTUR na ASVAJI v Jaroměři. Turnaje se zúčastnilo 6 týmů a hrálo se systémem každý s každým. Věřili jsme v dobré umístění, ale nakonec jsme se museli spokojit s ,,bramborovou" medailí, ale s turnajem jsme celkově spokojeni.

Výsledky FK Jaroměř:

FK Jaroměř - FK Náchod  2:2

Branky: Karel 2x

Náš určitě nejlepší zápas na turnaji s "ligovým" Náchodem. Kluci se vzájemně velmi dobře znají, a tak se očekávala bitva o každý metr hřiště s velikým nasazením - to se nakonec bezezbytku potvrdilo. V zápase jsme po chybách v rozehrávce 2x prohrávali, ale kluci dokázali vždy vyrovnat a nutno říci, že jsme měli nakonec více gólových šancí a tento zápas jsme mohli určitě vyhrát. I tak obrovská pochvala pro kluky za výborný a bojovný výkon.

FK Jaroměř - Kostelec/Častolovice  7:1

Branky: Libich 3x, Poděbradský 2x, Karel, Hemelík

Věděli jsme, že se utkáváme s úplně jiným týmem, než v prvním zápase. Prvních 6 minut hráli kluci velmi špatně a bez nasazení. To se od poloviny zápasu změnilo a nakonec jsme vysoko zvítězili. I když za začátek zápasu varovný prst.

FK Jaroměř - FK Černilov  0:2

Branky: :(

S tímto dobrým a kvalitním soupeřem se velmi dobře známe, a tak jsme čekali tuhou bitvu. Černilov byl v tomto zápase lepší, soustředil se na pozornou obranu a vyrážel do brejků. Tato taktika nakonec proti nám slavila úspěch, neboť kluci vepředu bohužel nic nevymysleli a vzadu jsme udělali 2 chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Zasloužená porážka, kdy nám soupeř vrátil prohru z posledního vzájemného turnaje v Jaroměři.

FK Jaroměř - MFK Nové Město n.M.  11:0

Branky: Karel 4x, Libich 3x, Poděbradský 2x, Hofman, Machač

Věděli jsme, že pokud chceme pomýšlet na medailové umístění do posledního zápasu, musíme vstřelit co nejvíce gólů. To se klukům podařilo a až na pár vyložených šancí, které jsme ještě neproměnili jsme sehráli velmi povedený a soustředěný zápas. 

FK Jaroměř - TJ Sokol Moravany  1:3

Branky: Libich

Do posledního zápasu jsme šli s vědomím a faktem: Výhra = 1. místo v turnaji, Prohra, či remíza = 4. místo. Kluci byli asi ze začátku nervózni a po dvou chybách se kvalitní soupeř, který měl ve svém středu nadstandardního ,,futsalového" hráče ujal dvougólového vedení. Následně jsme snížili a sahali po vyrovnání. Soupeř však potrestal další naši hrubou chybu a odskočil nám na rozdíl dvou branek. V nervózní koncovce zápasu jsme již branku nevstřelili, a tak jsme odešli z tohoto zápasu poraženi.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Hemelík, Machač - Karel, Hofman, Libich, Poděbradský

Celkové pořadí turnaje: 1. TJ Sokol Moravany, 2. FK Náchod, 3. FK Černilov, 4. FK Jaroměř, 5. Kostelec/Častolovice, 6. MFK Nové Město n.M.

Konečná tabulka turnaje ZDE:

Nejlepší střelec: Michal Kosina - 11 branek (TJ Sokol Moravany)

Nejužitečnější hráč: Michal Kosina (TJ Sokol Moravany)

Nejlepší brankář: Jury Heerkens (FK Náchod)

Jiří Lebedinský - trenér FK Jaroměř: Dnes jsme chtěli doma uspět, ale především předvést herně dobrý turnaj. To se myslím až na jedinou vyjímku v zápase s Černilovem povedlo a z přístupu hráčů a jejich výkonů jsem byl velmi spokojen. Dnes nás stálo lepší umístění bohužel to, že jsme inkasovali branky po zbytečných, nevynucených a hrubých chybách jednotlivců. Na tom musíme zapracovat a to si kluci musí uvědomit. Jinak veliká pochvala všem hráčům !

Děkujeme také rodičům za jejich podporu v hledišti.

Diváků: 70

Rozhodčí: Tokar Pavel, Čekal Matyáš

FOTTUR 2006 - 1.12.2018

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.