1. místo ročníku 2007 na domácím halovém turnaji

2. halový turnaj MLŽ - ročník 2007 a mladší - 17.11.2018 - hala ASVAJ Jaroměř.

V sobotu, 17.11.2018, absolvovali mladší žáci znovu po týdnu další halový turnaj a opět v domácí hale Asvaj v Jaroměři. Tentokrát to byl turnaj pouze pro ročníky narození 2007 a mladší. Turnaje se zúčastnilo pět týmů. Kromě domácího celku FK Jaroměř to byly celky: FK Černilov, TJ Rasošky, MFK  Nové Město n./M. a nejdále to měli kluci z SK Lázní Bohdaneč. Chtěli jsme napravit vystoupení z minulého týdne, turnaj si užít a fotbalem se hlavně bavit.

Hrálo se "každý s každým" a délka jednoho zápasu byla stanovena na 1x 17 minut.

Výsledky FK Jaroměř:

FK Jaroměř - TJ Rasošky 8:0

Branky: Dítě 3x, Machač, Poděbradský, Olexa, Pospíšil, Pitor

První zápas jsme zvládli dobře a koncentrovaně. Po pár minutách jsme vsítili první branku, uklidnili se a s přehledem si pohlídali zbytek utkání. I přes neproměněné šance jsme vyhráli vysokým rozdílem. Problém nám dělal pouze šikovný hráč hostí s číslem 7, kterého však několikrát vychytal Eda Kadlec v bráně.

FK Jaroměř - SK Lázně Bohdaneč 4:4

Branky: Poděbradský 2x, Pospíšil, Machač

Bláznivý zápas s neznámým a nepříjemným soupeřem. Vedli jsme 2:0 a zápas kontrolovali. Poté však přišly nepochopitelné a jednoduché chyby v rozehrávce a soupeř třemi góly zápas otočil. Z toho jsme se brzy oklepali a dvěma slepenými brankami strhli vedení opět na svou stranu. Soupeř chvíli před koncem opět srovnal a i přes náš záverečný tlak a 100% šanci Adama, který bohužel nezachoval chladnou hlavu, skončil tento divoký zápas remízou 4:4.

FK Jaroměř - MFK Nové Město n./M. 11:3

Branky: Poděbradský 4x, Machač 2x, Olexa 2x, Dítě, Pitor, Kadlec

Zápas proti slabšímu soupeři měl jednoznačně skončit větším rozdílem a určitě jsme neměli inkasovat tři góly. Nebyli jsme koncentrovaní po celých 17 minut.

FK Jaroměř - FK Černilov 2:0

Branky: Dítě 2x

Poslední zápas na turnaji a boj dvou neporažených týmů o celkové první místo. Hned od začátku byla vidět opatrnost z obou stran. My jsme byli dobře připraveni na Michala Šolce - nejlepšího střelce turnaje v soupeřových řadách. Machy mu od začátku nenechal ani centimetr volného místa a to se ukázalo asi jako rozhodujicí. S přibývajícími minutami jsme byli nebezpečnějším týmem, po krásné akci Ády Dítěte jsme se dostali do vedení, všichni si zodpovědně plnili své a stejný hráč na konci utkání zvýšil na 2:0 a o našem vítěztství bylo rozhodnuto. 

Sestava FK Jaroměř : Kadlec - Hanák, Machač, Poděbradský - Pospíšil, Dítě, Pitor, Olexa

CELKOVÉ POŘADÍ: 1. FK JAROMĚŘ . 2. FK Černilov, 3. TJ Rasošky, 4. SK Lázně Bohdaneč, 5. MFK Nové Město n./M.

Nejlepší střelec - Šolc Michal (FK Černilov)

Nejužitečnější hráč - Husár David (TJ Rasošky)

Nejlepší brankář - golman z SK Lázně Bohdaneč

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský - trenéři FK Jaroměř: Jsme rádi, že se nám povedlo tento turnaj vyhrát. Herně to dnes bylo určitě lepší, než před týdnem, stále jsou však naše výkony mnohdy nevyrovnané. U některých hráčů bychom rádi viděli soustředění a nasazení ve všech zápasech, ne pouze když se jim zrovna chce. Na spoustě činností musíme dále poctivě pracovat a zlepšovat se v nich. Tahouny dnes jednoznačně byly Tomik s Machym. I Ti by si však měli některé naše rady vzít k srdci, pak budou ještě lepšími. Klukům za předvedené výkony děkujeme a jedeme dál.

Děkujeme také rodičům za jejich podporu v hledišti.

Diváků: 80

Rozhodčí: Tokar Pavel

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.