Domácím "mini" turnajem odstartovala letošní halová sezóna mladších žáků.

1. halový (mini) turnaj MLŽ ročník - 11.11.2018 - hala ASVAJ Jaroměř.

V neděli 11.11.2018, se na svatého Martina uskutečnil v Jaroměři v místní hale na Asvaji první letošní halový turnaj ročníků narození 2006 a 2007. Turnaje se účastnily tyto týmy: FK JAROMĚŘ "06", FK JAROMĚŘ "07", TJ Sokol Hořiněves, OFS HK U12 "A", OFS HK U12 "B" a FK Černilov. Do turnaje jsme nastoupili po týdenní pauze, kterou kluci měli po skončení podzimní části mistrovských turnajů. Proto jsme tento turnaj brali hlavně jako zkoušku a návyk na halové prostředí.

Turnaj se hrál systémem každý s každým, 1x 15 minut a zkusili jsme takový model, kdy jednotlivé zápasy odpískal vybraný hráč z každého týmu.

Výsledky:

FK Jaroměř "06" - TJ Sokol Hořiněves 3:0

Branky: Karel, Lebedinský, Olexa

Prvních pět minut si kluci postupně zvykali opět po dlouhé době na halový styl fotbalu. Poté jsme však s ohledem na to, že to byl úvodní zápas, předvedli velmi slušný a kombinační výkon.

FK Jaroměř "07" - OFS HK U12 "A" 0:1

Branky: (

Úvodní soupeř pro naše "sedmičky" byl velice těžký. Výsledek sice špatný není, ale hra již byla horší a u některých chyběla i bojovnost a zaujetí

FK Jaroměř "06" - FK Jaroměř "07" 3:0

Branky: Lebedinský, Bělohlávek, Karel

Derby našich týmů hned na začátek turnaje. Kluci se neměli čím překvapit. "Šestky" však ukázaly větší zkušenost a spousta jejich šancí ještě zůstala nevyužita. "Mlaďáci" však makali a také oni předvedli pár hezkých akcí.

FK Jaroměř "06" - FK Černilov 4:1

Branky: Karel 2x, Lebedinský 2x

V dalším zápase narazili naši "starší" na velmi fotbalový tým z Černilova. Brzy jsme sice prohrávali, ale kluci nic nevzdali a po zbytek zápasu jsme byli jasně lepším týmem a nastříleli i pár hezkých gólů po líbivých akcích. 

FK Jaroměř "07" - TJ Sokol Hořiněves 0:2

Branky: (

V tomto zápase měli kluci jednoznačně na víc. Inkasované góly po zbytečných chybách a spousta šancí neproměněných na druhé straně.

FK Jaroměř "07" - FK Černilov 0:1

Branky: (

Od úvodu byla na klukách vidět velká chuť napravit dosavadní vystoupení na turnaji a to se jim dařilo. Proti kvalitnímu soupeři makali jeden za druhého a byli lepším týmem. Bohužel fotbalová štěstěna nebyla na naší straně a ze spousty šancí nám tam nespadlo prostě nic.

FK Jaroměř "06" - OFS HK U12 "B" 3:1

Branky: Karel 2x, Lebedinský

S přehledem a opět kvalitně zvládnutý zápas. Škoda jen zbytečného gólu po chybě v rozehrávce.

FK Jaroměř "07" - OFS HK U12 "B" 1:3

Branky: Machač

Nejlepší vystoupení 2007ček na tomto turnaji. Kluci hráli s chutí a chtěli si připsat alespoň čestné vítězství. Dnes tomuto ročníku bohužel nebylo přáno. Taková spousta šancí se málo kdy vidí. Balón několikrát poskakoval po brankové čáře, ale v síti skončil jen jednou. Kluci si zasloužili zvítězit, velká škoda.

FK Jaroměř "06" - OFS HK U12 "A" 2:1

Branky: Libich, Hemelík

Zhruba od poloviny turnaje bylo jasné, že si to kluci rozdají o vítězství v posledním zápase právě s tímto soupeřem. V sedmé minutě jsme sice prohrávali 0:1, kluci se však nepoložili a předváděli rychlý, kombinační fotbal plný chuti a nasazení a odměnou toho byl zasloužený obrat v zápase a první místo na turnaji.

Sestava FK Jaroměř "06":Dufek - Libich, Hemelík, Bělohlávek - Karel, Lebedinský, Olexa

Sestava FK Jaroměř "07": Kadlec - Mrkos, Machač, Poděbradský - Pospíšil, Dítě, Pitor, Zapletal

CELKOVÉ POŘADÍ: 1. FK JAROMĚŘ "06", 2. OFS HK U12 "A", 3. OFS HK U12 "B", 4.TJ Sokol Hořiněves, 5. FK Černilov, 6. FK JAROMĚŘ "07"

Tabulka turnaje ZDE:

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme si především přáli, aby si hoši tento úvodní halový turnaj užili a pomalu si zvykali na trochu jiný sport, než je fotbal na zeleném pažitu. Předem si myslíme, že nasazení hráčů místo rozhodčích nebylo vůbec špatnou zkouškou. Kluci se ze začátku sice trochu báli, ale pak si již zvykli a zvládli to docela obstojně. Alespoň poznali, že to není tak jednoduché a někteří příště budou mít snad větší respekt k rozhodčím, než občas mají. Ročník 2006 zvládl tunaj výsledkově, ale hlavně herně opravdu moc dobře a zaslouží si všichni velkou pochvalu. U ročníku 2007 chyběla v úvodních zápasech větší bojovnost a kvalita, ale pokud se odpíchnou od posledních dvou odehraných zápasů, kde hráli velmi dobře a všichni makali jeden za druhého, tak se příště štěstí, které jim dnes nepřálo, otočí čelem a ani u nich se nebudeme muset strachovat o dobré výkony a výsledky.

Děkujeme rodičům za dopravu a hlavně podporu v hledišti.

Diváků: 100

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.