Hodnocení sezóny mladších žáků

Tým mladších žáků (ročníky 2005-2006) vstoupil do sezóny 2017/2018 pod vedením trenérů Jiřího Lebedinského a Jiřího Rezka. Vzhledem k relativně vysokému počtu hráčů před sezónou jsme se rozhodli přihlásit do okresního přeboru i ,,B“ tým, kde by dostávali šanci všichni hráči, neboť počet hráčů této kategorie se blížil dvaceti. Tento krok se však trošku minul účinkem a vzhledem k tomu, že během podzimu nám skončilo hned několik hráčů (Vágner, Rehák, Radil, Kočica…), tak jsme nakonec byli rádi, že jsme i jarní část OP dohráli. Zde o výsledky a postavení vůbec nešlo a proto jej ani nebudeme více zmiňovat.

Co se týče Krajského přeboru, tak předsezónní cíl byl splněn, neboť se nám podařilo postoupit do finálové skupiny KP mezi nejlepších 9 týmů z 27 v celém kraji.

MŽ FK Jaroměř - TJ Dvůr, 17.9.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

V této finálové skupině jsme nakonec obsadili 5. Místo. Z 20ti zápasů jsme dokázali 10x zvítězit, připsali jsme si 9 porážek a pouze jednou jsme remizovali. To vše při skóre 37:45 které ukazuje na poměrně málo vstřelených gólů (neproměněných 100% šancí bylo ale opravdu strašně moc) a rovněž i velké množství inkasovaných branek (zde to přičítáme dvěm až třema nepovedeným zápasům, kde jsme hodněkrát inkasovali a tým se víceméně ,,sesypal“. Toto konečné postavení asi nakonec odpovídá naším aktuálním možnostem, i když jsme mohli skončit daleko lépe, ale to by se muselo sejít více faktorů, mezi které patří například: štěství v koncovce, 100% účast všech hráčů na turnajích a hlavně trénincích, neboť bez tréninků to prostě nejde a je to znát…zvláště pak v této zmíněné finálové skupině.

Na druhou stranu si myslíme, že tým byl ke konci sezóny relativně hodně vyrovnaný a neopírali jsme se o jednu, nebo dvě individuality, jako to bylo v jiných týmech. A toto je i náš hlavní cíl, tj. týmovost a vyrovnanost všech hráčů.

Věříme, že kluky bude fotbal nadále jen a jen bavit a že jim, rodičům a nám trenérům bude v podání kluků rozdávat pouze a jenom radost, nikoliv žádný stres…

foto: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.