Mladší žáci se statečně rvali na dalším finálovém turnaji!

4. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 22.4.2018 - hřiště Častolovice.

neděli 22.4.2018 jsme se zajížděli ke 4. turnaji finálové skupiny, tentokrát do Častolovic, kde jsme se utkali s týmy, které jsme ještě nepotkali. I přes určité absence (z různých důvodů) jsme věřili v plný bodový zisk, na který dnes určitě bylo...

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš I  3:0 (2:0)

Branky: Rezek 2x, Škodová

Výborný začátek zápasu a na soupeře doslova vletíme. Během úvodních 5ti minut vedeme 2:0 a zápas kontrolujeme. Výborný výkon našeho týmu pokračuje i ve 2. poločase. Za celý zápas jsme soupeře skoro nepustili do šancí, a tak je naše vítězství zasloužené.

Kostelec/Častolovice - FK Jaroměř 3:2 (2:2)

Branky: Rezek, Skalický

Do druhého zápasu jdeme již pouze s 1 na střídání, neboť Honzíkovi se udělalo z velkého vedra špatně. Zápas začínáme velmi dobře a soupeře tlačíme, ovšem v koncovce jsme zbrklí a neproměňujeme ani jednu z našich velkých šancí. Domácí se z ojedinělého rohu po dorážce dostávají do vedení. Ani to kluky nezlomí a skóre dokážeme s vypětím všech sil otočit, ovšem těsně před přestávkou dostáváme po individuální hrubce gól na 2:2, který byl patrně zlomový. Druhý poločas se nám hra již tolik nedařila, i přesto máme převahu, ale v koncovce nám chybí síly. Domácí naopak z ojedinělého brejku střílí vedoucí branku. Nadechujeme se k velikému náporu, ale na ten již nám nezbyly síly, a tak odcházíme ze zápasu, kde jsme byli jednoznačně lepším týmem bohužel poraženi.

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnes bychom rádi poděkovali všem klukům, kteří jeli za výkon a přístup k zápasům. V tak velikém vedru a s tak malým počtem lidí na střídání dnes podali heroický výkon, za což jim děkujeme.

Děkujeme rodičům za podporu.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Škodová, Karel, Holub, Skalický, Kašpar, Hemelík, Rezek, Libich, Dufek

Rozhodčí: Valihora

Diváků: 35

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.