Béčko mladších žáků vstoupilo do jarní části prohrou v Broumově

11. kolo OP MLŽ ,,B" - 5.4.2018 - hřiště Broumov.

Ve čtvrtek 5.4.2018 jsme zajížděli na první mistrovské utkání ,,B" týmu opět do Broumova. Defakto se tak jednalo o odvetu za víkendový zápas ,,áček". K našemu milému překvapení a zjištění jsme hráli na přírodní trávě, což jsme před víkendovým turnajem ,,áčka" v Třebechovicích rozhodně uvítali. S domácími jsme se dohodli na hrací době 3 x 25 minut.

TJ Sl. Broumov ,,B" - FK Jaroměř ,,B" 9:7 (2:3,4:2,3:2)

Branky: Rezek 5x, Skalický, Škodová

Do zápasu jsme vstoupili výborně a během 10ti minut první třetiny jsme vedli 3:0. Bohužel poté jsme trochu polevili a domácí vstřelili dvě branky. Druhá třetina nám herně vůbec nevyšla. Po hrubých individuálních chybách našich hráčů, včetně gólmana, domácí dokonale otočili skóre. Do třetí třetiny jsme vstoupili s cílem výsledek otočit, ale k náporu jsme se nadechli až příliš pozdě.

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme chtěli odčinit víkendovou prohru s domácími. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a hráli jsme přesně tak, jak jsme chtěli. Bohužel jsme takto nevydrželi hrát celý zápas. Sráží nás hrubé individuální chyby. Rovněž pak fyzička některých hráčů není úplně 100%, na tom musíme zapracovat...

Sestava FK Jaroměř: Škodová, Skalický, Libich, Hemelík, Bělohlávek, Potoček, Karel, Rezek, Dufek, Lebedinský, Vojtíšek

Rozhodčí: Riabec

Diváků: 30

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.