Mladší žáci zahájili finálovou skupinu výhrou a prohrou v Broumově

1. kolo ČP KP MLŽ - finálové skupina - jaro 2018 - hřiště Broumov.

V sobotu 31.3.2018 jsme zajížděli na první mistrovský turnaj finálové skupiny mladších žáků, do Broumova. Moc jsme se na turnaj těšili, a po minulém povedeném víkendovém turnaji v HK jsme věřili v plný bodový zisk, to se nám však bohužel nepovedlo...

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 4:0 (2:0)

Branky: :(

Od začátku zápasu se hrálo na polovině domácích, ovšem nebyli jsme schopni vstřelit branku, kdy největší šanci měl Réza. Bohužel domácí po jediné naši chybě v obraně skórovali a dostali se do herní pohody. Druhý poločas byl již vyrovnaný a hrál se pohledný a svižný fotbal z obou stran. Zlom nastal v polovině 2. poločasu, když Bělas nejprve netrefil prázdnou branku domácích a vzápětí jsme inkasovali potřetí, a to kluky již definitivně zlomilo. Čtvrtou branku jsme pak dostali v posledních sekundách z penalty. Škoda, smolný zápas, kdy jsme určitě nebyli horším týmem, jak napovídá výše skóre. Nutno však uznat, že domácí prokázali svou velkou kvalitu a rozhodně budou patřit k TOP favoritům této finálové skupiny.

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 0:4

Branky: Karel 2x, Skalický (p.k.), Bělohlávek

Houževnatý soupeř, který se však dnes předvedl velmi zákeřně a s hrou daleko za hranicí pravidel. Spousta surových zákroků po odehrání míče na naše hráče a benevolence hostující střídačky zapříčinila to, že jsme byli spíše rádi, že jsme dohráli zápas pouze s jedním zraněným a jedním vyloučeným hráčem. Skóre zápasu pak mělo a mohlo být daleko vyšší.

 

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnešní první ,,ostrý" turnaj, kdy se hrálo na umělém hřiště menších rozměrů, se nám přiliš nepovedl. Spousta zkažených nahrávek a prvních doteků, to byl náš dnešní největší problém. Dále nám pak chybělo u většiny týmu více zaujetí pro hru a nasazení. Dnes neměli úplně svůj den naši obvyklí tahouni, kteří jinak tým táhnou. V tom případě pak musí zabrat jiní, což se však dnes úplně nevedlo. Jedeme ale dál, čeká nás ještě 9 turnajů a na ty se chceme důkladně připravit!

Sestava FK Jaroměř: Malý, Škodová, Kňourek, Holub, Skalický, Libich, Hemelík, Bělohlávek, Potoček, Karel, Rezek

Rozhodčí: Kalaš

Diváků: 35

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.