Nejdříve vydřené, a poté jasné vítězství mladších žáků na dalším domácím turnaji

7. kolo ČP KP mladších žáků, sk. A - hřiště Jaroměř - 15.10.2017.

V 7. kole jsme odehráli další ze série turnajů KP MLŽ a zároveň poslední domácí turnaj v podzimní části sezóny. Utkali jsme se se Dvorem a Skalicí a jednalo se tak tedy o velmi důležitý turnaj, ze kterého jsme potřebovali nutně ukořistit šest bodů. To se nakonec podařilo, i když ne vše bylo ideální...

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n.L. 5:4 (4:3)

Branky: Rezek 2x, Karel, Bělohlávek, Hofman

Velmi důležité utkání pro oba týmy, a to vzhledem k situaci v tabulce. Začátek zápasu jsme zaspali a soupeř šel po naší hrubé chybě uprostřed hřiště hned v první minutě do laciného vedení. Poté jsme dokázali rychle reagovat a otočili skóre na 2:1 a postupně až na 4:1 a zápas jasně kontrolovali. Pak jsme však nepochopitelně vyklidili pole a bojovný soupeř snížil až na rozdíl jediné branky. Závěr to byl hektický, ale důležité a vydřené vítězství jsme již dokázali uhájit. Nutno říci, že dnes nás soupeř hodně pozlobil a byl v gólových šancích asi lepším týmem.

FK Jaroměř - SK Rozkoš 8:0 (4:0)

Branky: Skalický 3x (1 z p.k.), Hemelík, Rezek, Holub, Kočica, Škodová

Proti našemu tradičnímu soupeři se hrálo od začátku zápasu na jednu branku, a tak bylo otázkou pouze výše skóre. Kluci však hráli trpělivě a postupně navyšovali skóre až na konečných 8:0. Nutno však říci, že skóre je pro soupeře milosrdné, neboť spoustu vyložených šancí jsme ještě neproměnili.

Jiří Rezek, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme na poslední domácí turnaj vzali větší počet hráčů, abychom rozložili síly a aby si skoro všichni zdraví hráči zahrálli. Turnaj měl 2 rozdílné zápasy. Se Dvorem jsme tahali za kratší konec a zaostávali jsme především v bojovnosti, důrazu a zaujetí pro hru. I přesto je potěšitelné a důležité, že ho kluci zvládli ubojovat a vyhrát, i když s vypětím všech sil. Druhý zápas se Skalicí již hráli kluci dobře, kombinačně a po zemi, a tak jsme si připsali důležitých 6 bodů do tabulky. Čekají nás však ještě tři důležité turnaje, a tak makáme (trénujeme) dál. Pochvala dnes pro všechny hráče za přístup a výkony.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský, Hemelík, Libich, Hofman, Škodová, Rezek, Holub, Kašpar, Skalický, Kočica, Karel, Bělohlávek, Vágner, Potoček

Děkujeme rodičům za fandění.

 

TVcom

Záznam FK Jaroměř - SK Rozkoš můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.