Mladší žáci v Lánově se 100% bodovým ziskem

2. kolo ČP KP mladších žáků, skupina A - hřiště Lánov - 10.9.2017.

Ve 2. kole jsme zajížděli na hřiště dalekého Lánova a byla to pro nás pro všechny premiéra a nutno říci, že značně divoká...

FK Jaroměř - Úpice/Rtyně 7:0 (4:0)

Branky: Hemelík 2x, SKalický 2x, Rezek 2x, Vágner

Od začátku jasné utkání v náš prospěch. Hodně nám pomohlo, že jsme proměnili hned naši druhou 100% šanci a to se to pak hned lépe hraje. Kluci se snažili celý zápas kombinovat a výsledkem toho byly i pěkné branky v síti soupeře. Velmi dobře se nám dařily i rohové kopy, které jsme ve čtvrtek poctivě trénovali.

TJ Lánov - FK Jaroměř 1:2 (1:0)

Branky: Hemelík, Škodová

V utkání s dosud neporaženým týmem domácích se bylo od začátku na co koukat. Na těžkém terénu jsme začali dobře a měli jsme 3 veliké šance na skórování. Bohužel domácí se ujali vedení v závěru poločasu z trestného kopu, když se trefil k tyči domácí hráč. Do druhého poločasu jsme kluky nabádali k trpělivé kombinační hře a její efekt přinesl kýžené ovoce v podobě 2 rychlých gólů za sebou, díky kterým jsme naprosto zaslouženě otočili skóre. V divokém závěru jsme mohli po dvou nebezpečných bejcích domácích inkasovat, ale kluci si zasloužené vítězství, nad fyzicky vyspělým soupeřem, který po celý zápas pouze nakopával míče směrem dopředu, již vzít nenechali.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Libich, Škodová, Holub - Skalický, Hemelík, Bělohlávek - Karel, Kočica, Lebedinský - Rezek, Vágner

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme věděli, že to na těžkém terénu nebude žádná hezká fobalová podívaná, i přesto jsme chtěli, aby kluci hráli kombinační a po zemi. Dokud jsme se drželi této taktiky, tak jsme oba své soupeře jasně přehrávali. V obou zápasech jsme byli herně lepším týmem, a tak považujeme naše 2 vítěství za naprosto zasloužené. Klukům děkujeme za bojovný výkon a rodičům pak za dopravu.

Rozhodčí: Nývlt

Diváků:  50

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.