Statečný boj oslabeného týmu

5. kolo ČP Krajský přebor mladších žáků - finálová skupina 30.4. v Třebechovicích

Do dnešního dne jsme nastoupili značně oslabeni o výletníky Jardu a Tomáše P. a tanečníka Míšu. Při absenci nemocného Ondry a Aleše  jsme pro oba tyto zápasy měli pouze jednoho hráče na střídání a torzo základní sestavy.

 

SK Třebechovice p.Orebem - FK Jaroměř  2 : 1 (0:0)

I se značně oslabenou sestavou jsme takřka celý první poločas soupeře nepustili k naší brance.Měli jsme i několik dobrých šancí , které jsme ale nedokázali zakončit.Scházel nám větší klid a důraz při zakončení.Po přestávce jsme dokonce vstřelili i vedoucí branku.Soupeř ale využil našich dvou chyb při bránění a podařilo se mu v konci utkání nejprve snížit a pak dokonce urvat vedení.Škoda neproměněných šancí v prvním poločase.

Branky: Kvapil

Nahrávky: Skalický

TJ Dvůr Králové n.Labem - FK Jaroměř  1 : 3  (1:1) 

Do druhého utkání nastupujeme už jenom s osmi hráči, Réza je otřesen po střele míčem do hlavy a nemůže hrát.Osm statečných však statečně bojuje i za nepřítomné hráče a ujímá se dokonce i vedení.Do přestávky však soupeř srovnává .V druhém poločase opět všichni bojují tak jak by mělo být samozřejmostí při každém zápase i v kompletní sestavě, podaří se nám dát další branku, bráníme s vypětím posledních sil a nakonec po krásné akci zvyšujeme vedení na dvě branky.Tři body jsou naše.

Branky: Kvapil 2, Hepnar

Nahrávky: Skalický 2, Potoček

Komentář: Dnešní zápasy nám ukázali že  pokud dáme do hry bojovnost, nasazení a srdce a hecneme se , každý, opravdu  každý si hrábne až na dno že jsme schopni i s velmi oslabenou sestavou porazit i tým s pěti hráči na střídání.Tak by to mělo být ale pokaždé i když jsme všichni.Doufám že ti kteří chyběli , kromě nemocných,svým kamarádům poděkují za to že bojovali i za ně.Jsme přeci tým ne??Velká pochvala  pro všechny za dnešní dva zápasy, ale nedá mi to ale Anetka byla dnes prostě NEJ.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.