Další medaile z turnaje v Červeném Kostelci, tentokrát stříbrná

MLŽ (ročník 2004 a mladší) - 25.2.2017- Halový turnaj v Červeném Kostelci.

neděli  25.2.2017 jsme se zúčastnili dalšího halového turnaje. Hrálo se systémem každý s každým na 1x12 minut. Zúčastnilo se ho celkem 7 mužstev.

FK Jaroměř - TJ Spartak Police n Metují  2:0

Na začátek turnaje houževnatý a bojovný tým, ale přesto jsme ho přesnými kombinacemi a nahrávkami zdolali.

Branky: Rezek, Kvapil

FK Jaroměř - Wlokniar Kudowa Zdroj  4:0

Z polských hráčů jsme měli obavy, ale Kudowa nedosahovala úrovně předešlých mužstev se kterými jsme se utkali dříve. Dařilo se nám kombinovat a přehrávat soupeře. Snadno jsme nastříleli čtyři branky.

Branky: Macháň, Kvapil, Skalický, Rezek

FK Jaroměř - TJ Tatran Hostinné  3:0

Proti dalšímu soupeři jsme nastoupili s chutí a po odpovědné a bojovné hře jsme opět zvítězili. Pochvala za dobrý výkon.

Branky: Rezek 2x, Potoček

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 0:0

Známý, nepříjemný soupeř. Náš tým po čtyřzápasové přestávce absolutně nebyl v herní pohodě. Nic nám nevycházel, naše hra byla nepřesná, nedůrazná bez nápadů a pohledných akcí.

Branky: :(

FK Jaroměř - MFK Nové Město n M.  1:2

Těžký soupeř s pevnou obranou na kterou jsme nemohli najít žádný recept k jejímu překonání. Po obdržení nešťastné branky jsme prohrávali už o dvě branky. Podařilo se nám snížit, ale to bylo všechno. Náš výkon nebyl opět takový, jako jsme si představovali.

Branky: Rezek

FK Jaroměř - Úpice /Rtyně  0:0 

Další nepodařené utkání, už třetí v řadě. Nedokázali jsme opět překonat brankáře a ani dobrou hru soupeře. Nasazení a bojovnost také nebyla na patřičné úrovni.

Branky: :(

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  3:1

Tým si byl vědom špatné a nedůrazné hry a v tomto utkání nastoupil tak jak by to mělo být pokaždé. Prezentovali jsme se rychlou a důraznou hrou s kombinacemi a na branky jsme dlouho nečekali. Po výborném výkonu jsme soupeře porazili. Výhrou jsme si vybojovali střírné medaile.

Hodnocení turnaje: Získání druhého místa by mohlo svádět k uspokojení z naší hry, ale opak je pravdou. Čyři utkání byla k naší spokojenosti ostatní tři byla naprosto nepovedená, i když jsme remizovali. Při absenci zraněného Filipa a Jardovi nechuti chytat a pomoci spoluhráčům jsme do branky nasadili Tomáše Hepnara který zachytal výborně a byl oporou.

Gratulujeme: Jirka Rezek získal ocenění nejlepšího střelce za osm vstřelených branek.

Sestava: Hepnar - Pásler, Kvapil, Macháň, Škodová, Potoček, Skalický, Rezek 

Celkové pořadí turnaje:

1.MFK Nové Město nad Metují, 2.FK Jaroměř, 3. Úpice/Rtyně, 4.TJ Červený Kostelec, 5. Jiskra Hořice, 6. TJ Tatran Hostinné, 7. Wlokniar Kudowa Zdrój, 8. Police nad Metují

Děkujeme rodičům za dovoz, fandění a servis.

unnamed-4

unnamed-5

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.