Velmi dobré výkony = 1. místo

MLŽ (ročník 2005 a mladší) - 22.1.2017- HT FOTTUR Jaroměř.

neděli  22.1.2017 jsme se zúčastnili prvního halového turnaje v této sezoně. Hrál se systémém každý s každým na 1 x 17 minut, zúčastnilo se ho celkem pět mužstev.

FK Jaroměř - FK Jaroměř (2006)  6:2

Hned na úvod turnaje jsme narazili na naše kamarády z ročníku 2006. Prvních pět minut jsme díky jejich rychlé a kombinační hře na jeden dotek nevěděli, kde jsme. Naše Anetka zabránila nejméně třem brankám. Poté se hra vyrovnala a náš tým začal střílet branky. Hru jsme ovládli a nakonec zvítězili.

Branky: Rezek 2x, Kočica, Vojtíšek, Skalický, Škodová

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  2:2

Od začátku těžké vyrovnané utkání s tradičním soupeřem. Vysoké nasazení od obou týmů s přetahováním se o vedení. Výborný výkon Anetky, která střelami  z dálky utkání pomohla dovést do smírného konce.

Branky: Škodová 2x

FK Jaroměř - KFS Hr. Králové dívky U13  8:2

Přes počáteční respekt k výškové i hmotnostní převaze jsme brzy začali kombinační hrou soupeřky přehrávat a nakonec z našeho dobrého výkonu bylo vysoké vítězství.

Branky: Rezek 3x, Kočica 2x, Skalický 2x, Škodová

FK Jaroměř - Kostelec n.O./Častolovice 5:3

Poslední utkání proti výbornému týmu. Od začátku do konce velký boj o každý míč a každý metr hřiště. Náš tým po výborném výkonu nakonec vítězí a získává na tomto domácím turnaji zlatou medaili. 

Branky: Škodová 2x, Skalický, Vojtíšek, Rezek

Na dnešním turnaji  podali  všichni hráči velmi dobrý výkon, hlavně v posledním utkání předvedli takové nasazení, jaké by mělo být při každém zápase samozřejmostí. Velmi dobrý výkon předvedl a neztratil se i Tomáš Vojtíšek z 2006. Výborný výkon Anetky byl dnes i oceněn individuální cenou pro nejlepšího hráče - gratulujeme.

Sestava: Škodová, Skalický, Rezek, Radil, Kočica, Malý, Kňourek, Vojtíšek

Děkujeme rodičům za servis a fandění.

 

FOTTUR pro ročník 2006 a mladší - 22.1.2017 FOTTUR pro ročník 2006 a mladší - 22.1.2017

Vítězný tým FK Jaroměř (foto vlevo) a nejlepší hráč Aneta Škodová.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.