Hodnocení mladších žáků

Podzimní část fotbalových soutěží očima trenérů dnes pokračuje rozhovorem s Jiřím Rezkem, který okomentuje výsledky mladších žáků, které trénuje spolu s vedoucím týmu Jiřím Skalickým starším.

Skončila první polovina soutěže, jak jste spokojeni s umístěním starší přípravky?

Po podzimní části panuje spokojenost s umístěním našeho týmu. V konkurenci 7 týmů jsme vybojovali první místo. Z odehraných 25 zápasů jsme 21 vyhráli, 3x remizovali a jen jednou odešli poraženi. Celému týmu patří velká pochvala za přístup k tréninku a k zápasům.

A co výkony týmu?

Začátek sezony byl vlažný, tým se teprve sehrával. Mladším klukům (r. 2005) přechod na větší hřiště dělal trošičku problémy. Najednou bylo více prostoru na hřišti, více se muselo běhat. I kombinace nám vázla. Postupem času a poctivějším přístupem kluků v tréninku se hra zlepšovala.

Turnaj MZ 5.11.2016, foto: Václav Mlejnek

Jiří Rezek s hráči na domácím turnaji mladších žáků. Foto: Václav Mlejnek

Jaký zápas či turnaj stojí za připomenutí?

Vyzvednul bych všechny zápasy proti klukům z Třebechovic. Byly vždy vyhecované a každý, kdo byl na hřišti, makal na 100 procent. Takhle si my trenéři představujeme přístup kluků (i jedné naší hráčky) ke každému zápasu, ke kterému nastoupí za Jaroměř.

Co bys označil za silnou, a co naopak slabou stránku týmu?

Mezi naší silnou stránku patří určitě bojovnost a také výkonnostní vyrovnanost, a to nutí kluky makat, protože nikdo nemá v sestavě místo jisté. I když jsme vstřelili 167 golů, tak si troufám říct, že naší slabinou je neproměňování vyložených golových šancí.

Chtěli byste vyzdvihnout nějakého svého hráče?

Tak určitě za zmínku stojí 46 gólů Lukáše Kvapila, nejlepšího střelce naší soutěže. Lukáš si uvědomuje, že na jeho střeleckých výkonech se podílí celý náš tým a bez jeho podpory by to jen těžko dokázal.

Co čeká tým v zimní přípravě?

V zimní přípravě se budeme snažit zlepšit fyzickou kondici. Na jaře nás čekají daleko těžší soupeři než na podzim. Čekají nás také nějaké halové turnaje, kde budeme chtít také s klukama uspět.

S jakým cílem budete vstupovat do jarní části sezóny?

Tak určitě budeme chtít atakovat nejvyšší příčky naší finálové skupiny, kam jsme se probojovali po podzimní části soutěže. Kluci určitě udělají vše pro to, aby zase uspěli i v této těžké skupině.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.