Nečekané finále na kvalitním turnaji a stříbro je doma!

MLŽ (ročník 2005 a mladší) - 18.12.2016 - HT Pardubice.

Na turnaj jsme odjížděli s pouze čtyřmi hráči ročníku 2005, ostatní (Kočica, Radil, Malý, Antoš) se nemohli zúčastnit kvůli nemoci a zranění. Vzali jsme sebou tedy čtyři výborné posily z ročníku 2006 bez kterých by jsme tento výborný výsledek určitě neuhráli.

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - FK Pardubice 2:1

Hned na začátku jsme narazili na silného soupeře, polovičku utkání jsme jenom bránili a nevěděli kam dřív. Posléze se hra vyrovnala, podařilo se nám Rézou vstřelit vedoucí branku ale soupeř záhy vyrovnal. Štěstí nám přálo a náš bombér Karlos 10 vteřin před koncem vstřelil vítěznou branku.

Branky: Rezek, Karel

FK Jaroměř - FC Žďas Žďár n/S 4:1

Další těžké utkání, na začátku měl soupeř navrch, ale Romča vstřelil první branku a už se valil na soupeře jeden útok za druhým. K vidění byly vidět i kombinace po kterých postupně branky narůstaly na konečné skore.

Branky: Kašpar, Rezek, Karel, Skalický

FK Jaroměř - AFC Humpolec 5:0

V dalším utkání jsme nenechali nic náhodě. Pečlivou hrou s řadou pěkných akcí jsme soupeři nedali šanci a celkem snadno jsme ho porazili. Hattrick vstřelil Jirka Karel.

Branky: Karel 3x, Skalický , Škodová

FK Jaroměř - UKS Swidnica 6:1

I v tomto utkání pokračujeme ve výborných výkonech na tomto turnaji. Pěkná kombinační hra přináší další branky a nakonec vítězství. Další hattrick Jirky Karla.

Branky: Karel 4x, Skalický 2x

Bez ztráty bodu a z prvního místa ve skupině postupujeme do semifinále se skórem 19:4 a čeká na nás druhý ze skupiny ,,B" - FK Jeseník.

Semifinále:

FK Jaroměř - FK Jeseník 4:2

Od začátku utkání jsme našeho soupeře nepodcenili a 100 % plnili trenérovy taktické pokyny ze šatny - nenechat soupeři ani kousek prostoru, rychle přistupovat k hráčům, kombinovat a střílet. Vstřelili jsme první branku a pak další. Soupeř snížil, vstřelili jsme další dvě, soupeř jenom jednu a už jenom závěrečná siréna a podařilo se to - jsme ve finále!!!! Nejlepší náš  výkon dnešního dne - vše tak jak má být v každém utkání - nechat na hřišti duši a vyhrát.

Branky: Karel 2x, Skalický, Rezek

Finále:

FK Jaroměř - MFK Chrudim 1:4

Šli jsme do zápasu s vědomím, že už máme medaily ale s tajným přáním získat zlato. Soupeř si ale tuto šanci nenechal vzít, vlétl na nás jako uragán a rázem jsme nevěděli čí jsme. Slabá stránka našeho fotbalu, neustále jsme byli u všeho pozdě. Soupeř nám postupně nasázel čyři branky, slabou jiskřičku vykřesal ještě Romča ale na Chrudim jsme dnes už neměli.

Branky: Kašpar

 

Konečné pořadí turnaje:

1. MFK Chrudim

2. FK Jaroměř

3. FK Jeseník

4. FK Pardubice

5. FC Svratka Brno

6. FC Žďas Žďár n/S

7.FK Náchod

8.UKS Swidnica

9. AFC Humpolec

10.TJ Karlštejn

 

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Škodová, Kňourek, Skalický, Rezek, Kašpar, Karel, Bělohlávek

Musíme pochválit a poděkovat všem hráčům za skvělý výkon a přístup ke všem utkáním, bojovnost a vůli zvítězit. Děkujeme 2006 bez nich bychom to nedokázali. Překvapil nás i dobrý výkon Adama který toho na podzim moc nenatrénoval.

Třešničkou na dortíku pak bylo vyhlášení individuálních cen.

Jířa Karel = nejlepší střelec turnaje (10 gólů)

Míša Dufek = nejlepší brankář turnaje 

Chrudim 2

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.