Skončila Zimní halová liga za účasti jaroměřských hráčů

Koncem ledna jako už každoročně vyvrcholila Zimní halová liga KFS Hradec Králové, ve které proti sobě nastupují výběry okresních fotbalových svazů.

Kategorie U-13 a U-12

Zimní halová liga kategorií U13 a U12 měla jen jediné kolo. To proběhlo 23.1.2016 ve sportovní hale ve Rtyni v Podkrkonoší.
Za Jaroměř byli do výběrů nominováni:
U-13: Josef Puška, Jiří Kudrnáč, Denis Kuna, Artur Musil
U-12: Tomáš Hepnar, Tomáš Pásler

Kategorie U13 byla ochuzena o výběr OFS Jičín, který byl po dohodě nahrazen domácím týmem U14 Úpice/Rtyně s výsledky mimo soutěž. V této kategorii zvítězil výběr OFS Rychnov před výběrem OFS Náchod. Třetí příčka patří OFS Hradec Králové a poslední místo zůstalo výběru OFS Trutnov.

V kategorii U12 zvítězil výběr OFS Trutnov před výběrem OFS Hradec Králové a výběrem OFS Náchod. Čtvrtá příčka patřila OFS Rychnov n. K. a páté místo obsadil OFS Jičín. Tomáš Hepnar skóroval v zápase OFS Hradec Králové – OFS Náchod (4:1).

Výběry OFS Hradec U12 a U13 Rtyně v P. 23.1.16, foto: Libor Pavlíček

Výběry OFS Hradec U12 a U13 Rtyně v P. 23.1.16
Fotogalerie k turnaji zde. Foto: Libor Pavlíček

Kategorie U-11 a U-10

Vítězi Zimní halové ligy se staly vyběry OFS Náchod (U-11) a OFS Hradec Králové (U-10). Poslední třetí kolo se odehrálo 17.1.2016 ve sportovní hale ASVAJ v Jaroměři a byl vyvrcholením celého ročníku 2015/16.
Za Jaroměř byli do výběrů nominováni:
U-11: Aneta Škodová, Lukáš Skalický, Jiří Rezek
U-10: Jiří Karel, František Hemelík, Roman Kašpar

V kategorii U-11 se celkovým vítězem stal výběr OFS Náchod před výběrem OFS Jičín a bronzovým výběrem OFS Hradec Králové. Čtvrtá a pátá příčka patří výběrům OFS Rychnov n.Kn. a OFS Trutnov. První dva týmy, výběry OFS Náchod a OFS Jičín, se také zúčastní Mezikrajského finálového turnaje mezi Pardubickým KFS a Královéhradeckým KFS, který se v Pardubicích uskuteční 13. března 2016.

V kategorii U-10 se celkovým vítězem po odehraných třech turnajích stal výběr OFS Hradec Králové před výběrem OFS Náchod a bronzovým výběrem OFS Rychnov n.Kn. Na čtvrté a páté příčce skončily vyběry OFS Jičín a OFS Trutnov. První dva týmy, výběry OFS Hradec Králové a OFS Náchod, se zúčastní Mezikrajského finálového turnaje mezi Pardubickým KFS a Královéhradeckým KFS,který se v Pardubicích uskuteční 13.března 2016.

Výběry OFS U10 a U11 ZHL Jaroměř 17.1.16 , foto:  Lubomír Douděra Výběry OFS U10 a U11 ZHL Jaroměř 17.1.16 , foto:  Lubomír Douděra

Výběry OFS U10 a U11 ZHL Jaroměř 17.1.16
Fotogalerie k turnaji zde. Foto: Lubomír Douděra

Petr Vítek, předseda OFS Náchod: „Chtěl bych touto cestou poděkovat všem hráčům, kteří letos reprezentovali okres Náchod v ZHL. Naši hráči se prezentovali nejen velmi dobrou hrou, z čehož mám největší radost, ale i vzorným chováním na hřišti i mimo něj. Skvělé výsledky a postup obou ročníků do mezikrajského finále 13. března do Pardubic, kde budeme reprezentovat nejen náš okres, ale i královehradecký kraj, jsou pomyslnou třešničkou na dortu. Je vidět, že nastolená cesta v klubech je správná, že v porovnáním s některými jinými okresy jsme na tom v mládeži velice dobře. To dokreslují také tři individuální ocenění hráčů našich výběrů za celou ZHL. Díky také patří trenérům výběrů, klubům za uvolňování reprezentantů, trenérům v klubech, kteří kluky připravují celý rok a samozřejmě i rodičům a našim partnerům za jejich podporu.“

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.