Mezi okresními výběry U-12 skončil OFS Náchod poslední

Turnaj se odehrál 27.9.14 v Teplicích n. M. na podmáčeném terénu způsobeném několikadenním deštěm. Na turnaj nedorazili všichni nominovaní hráči. V prvních dvou zápasech byl k dispozici jen jeden náhradník na střídání a tak hráčům na těžkém terénu rychle ubývaly síly.

OFS NA 12 A – OFS TU 12 A 1:5 Rusin Vojtěch
OFS NA 12 B – OFS TU 12 B 2:2 Hrubý Denis 2
OFS NA 12 A – OFS HK 12 A 1:1 Puška Josef
OFS NA 12 B – OFS HK 12 B 2:2 Hrubý Denis 2
OFS NA 12 A – OFS RK 12 A 1:4 Rusin Vojtěch
OFS NA 12 B – OFS RK 12 B 2:4 Hrubý Denis, Oubrecht Lukáš

Pořadí celkem:

1. OFS Hradec 3 2 1 11:8 11
2. OFS Trutnov 3 1 2 20:10 10
3. OFS Rychnov 3 0 3 13:17 9
4. OFS Náchod 0 3 3 9:18 4

Trenér Robert Frydrych: V prvním utkání jsme tahali za kratší konec a favorizovaný OFS Trutnov nás celý zápas přehrával a jednoznačně nás porazil. Druhý zápas proti OFS Hradec Králové jsme měli vyhrát, ale protože jsme neproměnili penaltu ani další brankové příležitosti, pouze jsme remizovali. Do posledního zápasu jsme nastoupili velmi nesoustředěni a první polovinu jsme doslova prospali a inkasovali jsme tři branky. Navíc jsme znovu neproměnili penaltu. Do druhé půlky jsme nastoupili jako vyměněni a soupeře jsme zamkli před jeho brankou a vytvořili si minimálně pět brankových příležitostí, ale skórovat se nám povedlo pouze jedinkrát. Nakonec dvě minuty před koncem soupeř z ojedinělého brejku uzavřel skóre zápasu. Kromě prvního poločasu proti OFS Rychnov jsme na tom, s ohledem na těžký terén a malý počet hráčů, nebyli herně zle a nebýt naší střelecké impotence mohli jsme dvakrát zvítězit. To jsou ale jenom taková “kdyby“! Za posledních dvacet minut si zasluhují všichni hráči pochvalu, musí ale zapracovat na koncovce, hrát víc důrazně, zlepšit pohyb bez míče a na hřišti spolu lépe komunikovat.

Za OFS Náchod nastoupili: Filip Ťokan, Jakub Vacek, Adam Buriánek a Josef Novák z MFK Nové Město nad Metují
Šimon Rind, Jiří Kudrnáč a Josef Puška z FK Jaroměř
Vojtěch Rusin a Daniel Hofman z TJ Slovan Broumov
Miroslav Frýba z TJ Červený Kostelec

Trenér Erik Krombholz: „První zápas se odehrával za naší režie,kdy jsme vedli po gólech Hrubého,ve druhém poločase klukům na těžkém terénu ubývali síly a v závěru jsme po dvojitém kiksu v obraně inkasovali,asolutorium zaslouží na pravé obraně Šrejbr Ladislav a střelec obou golů Hrubý Denis. Druhý zápas proti dobře organizované hře soupeře jsme dobře začali opět golem Hrubého, ale po většinu zápasu se těžce bránili útokům Hradce, který nakonec v poslední vteřině utkání štastně vyrovnal... Třetí duel proti vysledkově slabšímu i unavenějšímu(zrovna dohrál předešlý zápas)sváděl k lehké výhře, opak byl ale pravdou a za 15 minut jsme prohrávali 0:4. Po přeskupení obrany i výměně golmana došlo k menšímu obratu, ale na zvrat už nebylo moc času. Kluky bych chtěl pochválit vyjma 1pol s Rychnovem, příkladně bojovali a mít více štěstí v závěrech prvních duelů, odvezli bychom si 6 bodů“

Sestava: Rubeš, Šrejbr, Bohuněk, Musil, Provazník, Vyhnálek, Hampl, Hrubý, Oubrecht

Foto: Libor Pavlíček

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.