Mladší žáci po dobře odehraném turnaji pouze s jednou výhrou

3. kolo KP mladších žáků 21.9.2014 - hřiště Trutnov HSM

FK Jaroměř - MFK Trutnov 1:0 (0:0)

Branky: Kňourková

Od začátku zápasu soupeře přehráváme, dostáváme se do šancí, ale bohužel je nedokážeme proměnit. Ve druhém poločase po krásné přímočaré akci zakončuje Domča do prázdné branky vítězný gól.

turnaj SP a MŽ, Trutnov HSM 21.9.2014, foto: Václav Mlejnek Momentka z prvního utkání proti MFK Trutnov. Foto: Václav Mlejnek.
Galerie k zápasu zde.

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 2:5 (2:4)

Branky: Smetana, Kňourková

Se soupeřem jednoznačně lepším rozehráváme druhý zápas, kde se nám pokaždé daří snižovat výsledek a kde je vlastně pořád o co hrát. Bohužel kdy naše snaha graduje musí si soupeř pomoci ke vstřelení branky s 10ti hráči na hřišti s komentářem rozhodčího "abych to vyděl, tak bych musel mít oči na pr....!!!". Na závěr soupeř zatlačíme před jeho branku a přichází další moment, kdy broumovští hráči si musejí pomáhat, řekl bych až likvidačními fauly!!!

FK Jaroměř - FK Náchod 1:2 (0:2)

Branky: Kudrnáč

Poslední soupeřem je technický vyspělý Náchod, který nás přehrává a potvrzuje to i vtřelenými brankami. Postupem času se dokážeme dostat i my do šancí a po jedné z nich snižujeme. Na závěr dokonce můžeme nejenže vyrovnat, ale nemáme daleko i k výhře. Ale...... ta koncovka!!!

Každopádně dnes slečna i s klukama zaslouží velkou pochvalu za obětavý výkon a snahu, kterou předváděli na hřišti. Samořřejmostí je i poděkování rodičům nejen za dopravu, ale i za povzbuzování a podporu.

Sestava FK Jaroměř: Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Tichý, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Rind

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.