Fotbalově to dnes moc nešlo

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

4 kolo KP MŽ - 24.5.2014 - hřiště Jaroměř

FK JAROMĚŘ - FC OLYMPIA HK  3:0 (1:0)

Branky: Beran R. 2, Orct.

FK JAROMĚŘ - SK JIČÍN  2:0 (0:0)

Branky: Orct 2x

Komentář hostí: Na výborně připraveném pažitu v Jaroměři odehráli kluci 3 utkání a předvedli značně kolísavé výkony. V zápase s domácím suverénem soutěže odehráli borci SK jedno ze svých nejlepších utkání a pouze individuální chybičky (v zakončení i při bránění) stály kluky lepší výsledek, ovšem za výkon je pochválili i domácí trenéři.

FK JAROMĚŘ - DVůR KRÁLOVÉ n/L  0:0

Sestava FK Jaroměř: Červenka - Čekal, Filip, Beran J., Beran R., Orct, Petr, Kňourková, Hykš, Vach, Traxler, Chroust

Hodnocení trenérů: Tento turnaj se nám vůbec nepovedl. Spousta nepřesností, málo pohybu, špatné napadání soupeře, prostě jedno velké trápení. První zápas jsme ještě zvládli brankami v závěru zápasu. Ve druhém zápase proti SK Jičín byl soupeř po většinu utkání lepší. Oba góly jsme vstřelili po chybách soupeřova brankáře. Třetí zápas bojovali kluci jen sami se sebou. Soupeř dobře bránil a vyrážel do nebezpečných brejků. Nakonec jsme byli rádi za bezbrankovou remízu. Jediný kdo podal velmi dobrý výkon, byl v brance Lukáš Červenka.

FK Jaroměř MŽ - Olympia Hradec Králové 24.5.2014, foto: Václav Mlejnek

Tento míč z rohového kopu proti hradecké Olympii jaroměřští mladší žáci neukořistili. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasům starší přípravky: FK Jaroměř - FC Olympia Hradec Králové a SK Jičín - TJ Dvůr Králové nad Labem, k zápasům mladších žáků: FK Jaroměř - FC Olympia Hradec Králové a a SK Jičín - TJ Dvůr Králové nad Labem.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.