Mladší žáci na turnaji GRASSROOTS DAY

GRASSROOTS DAY – mladší žáci 8.5.2014 Nový Hradec Králové

Turnaj pořádaný KFS pro mužstva hrající krajské soutěže. Kromě Jaroměře startovala mužstva Roudnice/Lhoty p. L., Třebše, Úpice/Rtyně v. P. a Nového Hradce/Slavie HK.

 

Sestava FK Jaroměř:

 

FK Jaroměř : Nový HK/Slavia HK 2:0 (0:0)

Branky: Orct,Beran R.

Trenér: První zápas jsme zvládli bez větších problémů a družstvo domácích jsme nepustili do žádné šance. Celý tým pracoval podle mé úvahy a musím pochválit všechny hráče(ky).

 

 

FK Jaroměř : Roudnice/Lhota pod Libčany 10:0 (4:0)

Branky: Orct 3x,Vach 2x,Beran R.2x,Traxler 2x,Hykš

Trenér: Ze všech pozic skvěle zvládnutý zápas kdy se střelecky prosadili i sváteční střelci. Soupeř nám dovolil hrát naší kombinační hru zakončenou kvalitní střelbou. Tento zápas rozhodl o pořadí turnaje.

 

 

FK Jaroměř : Úpice/Rtyně v P. 4:0 (2:0)

Branky: Beran R. 2x, Hykš, Vach

Trenér:Z týmu Úpice jsme měli určité obavy, jelikož jsme s jejich týmem odehráli 3 přípravné zápasy, v kterých nám byl rovnoceným soupeřem. Dnešní zápas jsme zvládli na jedničku a soupeře jsme s rozdílem třídy přehráli. Poděkování celému týmu.

 

 

FK Jaroměř : Třebeš 3:1 (2:0)

Branky: Orct,Vach,Beran R.

Trenér:Soupeř nám dovolil hrát naší kombinační hru, kterou jsme naplno využili a soupeře přehráli. Poděkování celému týmu za předvedenou hru, bojovnost, nasazení a chuť hrát fotbal.

 

 

Trenérské hodnocení turnaje:: Celý turnaj jsme zvládli na jedničku. Musím pochválit celý tým, jelikož nebylo důvodu něco vytýkat. Děkuji všem hráčům za super přístup k turnaji. Nyní bych chtěl vyzvednout i individuální ocenění, které náš tým FK Jaroměř na tomto získala. Nejlepším střelcem tohoto turnaje se stal Vojtěch Orct, vstřelil 6 branek. Nejlepším hráčem byl podle pořadatelů vyhodnocen hráč FK Jaroměř Jakub Vach. Chtěl bych poděkovat všem rodičům, kteří pomohli s dopravou na tento turnaj a podpořili nás svými hlasivkami. Ještě jednou děkuji.

 

mladší žáci pohár
Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.