OFS Náchod vyhrál Zimní halovou ligu U-13

AKTUALIZOVÁNO
V neděli 19.1.2014 se ve sportovní hale v Třebši odehrál halový turnaj výběrů OFS v kategoriích U-12 a U-13. OFS Náchod vyhrál Zimní halovou ligu U-13, v kategorii U-12 skončil na druhé příčce za OFS Trutnov.

Z FK Jaroměř byli do výběru U-13 nominování Vojtěch Orct, Lukáš Červenka, Michaela Khýrová a Radek Beran, do bojů U-12 jaroměřští hráči nezasáhli.


V kategorii U-13 vyhrál výběr OFS Náchod před výběrem OFS Hradec Králové. Mezi nejlepší jednotlivce U-13 byl v kategorii brankářů nominován Lukáš Červenka.

ZHL U13 Třebeš 19.1.2014 ZHL U13 Třebeš 19.1.2014

Lukáš Červenka, brankář výběru OFS Náchod a nejlepší brankář turnaje.
Foto: Václav Mlejnek a Lubomír Douděra

ZHL U13 Třebeš 19.1.2014

Vítězný OFS Náchod U-13. V horní řadě zleva vedle trenéra Vojta Orct, Radek Beran a Michaela Khýrová. Dole leží brankář Lukáš Červenka.


Sestava OFS Náchod: Lukáš Červenka, Vojta Orct, Michaela Khýrová, Radek Beran (FK Jaroměř), Václav Pohl, Kateřina Nosková (AFK Hronov), Filip Neumann (TJ Červený Kostelec), Matyáš Rýdl (RSCM Rozkoš) a Filip Novák (Sokol Stárkov)

Hodnocení trenérů U-13 Václava Pohla a Marcela Vavery: V prvním utkání jsme nastoupili proti okresnímu výběru Hradce Králové. Úvod utkání nám vyšel, když jsme vstřelili úvodní branku utkání. Potom se hra přelévala ze strany na stranu a nutno dodat, že soupeř měl více šancí. Jednu z nich také proměnil a stanovil tak konečné skóre na 1 : 1.
Druhé utkání s okresním výběrem Jičína bylo velmi vyrovnané, bojovné a museli jsme vyvinout maximální úsilí k dosažení dobrého výsledku. V úvodu zápasu jsme měli více ze hry a vedli jsme 2 : 1. Soupeř byl ale v další fázi lepším týmem a přiklonil si misky vah na svoji stranu a několik minut před koncem vedl 3 : 2. Ke konci utkání jsme vyslali to nejlepší co jsme měli a výsledkem byla těsná výhra 4 : 3, kdy náš vítězný gól padl pár vteřin před koncem. Toto vítězství bylo v celém turnaji pro nás klíčové.
Třetí utkání jsme sehráli s okresním výběrem Rychnova nad Kněžnou. Mužstvo Rychnova však nekladlo velký odpor a tak jsem si s chutí zastříleli. Jelikož jsme tušili, že může hrát svoji roli i celkové skóre, naši svěřenci k tomuto utkání přistoupili velmi vážně a utkání nevypustili. Celkově jsme tým Rychnova převálcovali 11 : 2.
V posledním čtvrtém utkání nám byl za soupeře okresní výběr Trutnova. Před tímto utkáním byly karty jasně rozdány a my jsme šli tvrdě za svým cílem. Začali jsme velmi dobře, ujali se vedení o dvě branky. Poté jsme již další průběh zápasu kontrolovali a zápas dotáhli do vítězného konce s výsledkem 4 : 0. Celkově jsme celý turnaj vyhráli se stejným počtem bodů jako OFS Hradec Králové, ale s výrazně lepším skóre. Za celý turnaj musíme naše hráče samozřejmě pochválit. Mužstvo hrálo jako jeden celek, nikdo výrazně nevyčníval ani nepropadal. Střelecky to bylo také na výbornou, o čemž svědčí 20 vstřelených branek. Za zmínku stojí, že nejlepším střelcem se stal náš Filip Novák se šesti brankami a nejlepším brankářem byl vyhlášen také hráč našeho výběru Lukáš Červenka!

V mladší kategorii U-12 vyhrál výběr OFS Trutnov s tříbodovým náskokem před celkově druhým výběrem OFS Náchod.

ZHL U12 Třebeš 19.1.2014

Výběr OFS Náchod U-12 (modrý) střílí první gól výběru OFS Rychnov nad Kněžnou.


Další podrobnosti na webu khfotbal.cz nebo v Náchodském deníku.
Fotogalerie Lubomíra Douděry na webu rajce.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.