Turnaj v Rasoškách, dobré druhé poločasy

Hydraulika Vancl OP NA - MLP 14. kolo - 14.5.2022 9:50 - hřiště Rasošky.

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 10:9 (5:7)

branky: Ponikelský 5x, Kašpar 3x, Volter, Radil 

TJ Rasošky - FK Jaroměř 10:5 (8:2)

 branky:  Ponikelský 2x, Košek 2x, Kašpar 

Sestava: Košek, Ponikelský, Kašpar, Radil, Volter, Šitev, Beran, Paluska, Pacovský 

V prvním zápase jsme narazili na tým České Skalice. Zápas byl velmi vyrovnaný se spoustou šancí na obou stranách. Pochvalu si zaslouží všichni hráči, jelikož byli k vidění velmi pěkné akce. Zápas byl poměrně i dost soubojový. První poločas patřil týmu Skalice, jelikož nám opět chvíli trvalo než jsme se pořádně rozehráli. Za druhý polačas musíme kluky pochválit. Začali plnit naše pokyny a výsledkem toho byl vyhraný druhý poločas a i zápas. 

Druhý zápas nás čekalo tradiční derby s Rasoškami, které má vždy skvělou atmosféru díky podpoře rodičů. Utkání začalo vyrovnaně. Oba týmy vstřelili rychlé branky. Pak, ale domací zlepšili zakončení a odskočili nám. Výsledkem toho bylo hrozivé skóre po prvním poločase. Je potřeba pochválit našeho brankáře v tomto zápase Říšu Šiteva, který ještě spoustu vyložených šancí pochytal. Kluky dost mrzelo, že prohrávají, tak vysokým rozdílem. I přesto vlétli do druhého poločasu a předváděli moc hezký výkon, kterému chyběla jen lepší finální fáze. Odměnou pro nás byl vyhraný druhý poločas a pouze dvě obdržené branky. 

Za zmínku stojí 7 golů Máry Ponikelského během celého turnaje. S druhým trenérem nás také těší to, že kluci mají snahu hrát s míčem a že se neuchylují pouze k nakopávání míčů za soupeřovu obranu. 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.