Chladné počasí nám přineslo druhou výhru v soutěži

Hydraulika Vancl OP NA - MLP - 9.10.2021 - hřiště Rasošky.

TJ Rasošky - FK Jaroměř 5:2 (4:0)

branky: Kašpar, Ponikelský

AFK Hronov - FK Jaroměř 7:2 (4:0)

branky: Volter, Kábrt

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 8:7 (4:2)

branky: Kašpar 2x, Dohnal 2x, Šafková, Šitev, Volter, Paluska

Sestava: Košek, Kašpar, Dohnal, Šafková, Šitev, Paluska, Volter, Kotýnek, Ponikelský, Kábrt, Beran

V prvním zápase jsme se utkali s týmem Rasošek, přičemž tyto zápasy můžeme považovat za derby. Zápas od začátku měl vysoké tempo. Naši hráči bojovali statečně, ale někdy nám chybělo více síly v osobních soubojích. Rasošky nás jednoduše přetlačily. Mrzet nás může nedotáhnutí mnoha šancí. 

V druhém zápase jsme se utkali s lídrem soutěže Hronovem. A záčatek utkání tomu odpovídal. Jen stěží jsme se dostali k brance soupeře a naopak na našeho brankáře šla jedna střela za druhou. V druhém poločase se hra vyrovnala a výsledkem toho byly vstřelené branky.

Třetí zápas jsme hráli proti týmu České Skalice, která nám v předchozích utkání nadělovala vysoké porážky. To se, ale tentokrát změnilo. Kluci pokračovali ve skvělém výkonu z druhého poločasu předchozího zápasu proti Hronovu. Dokázali jsme se vyrovnat v rychlosti práce s míčem a nasazení hráčům Č.Skalice. Určitě můžu říct, že to byl doposud nejlepší zápas současné mladší přípravky. Ikdyž soupeř dokázal vyrovnat, tak naši kluci vytvořili akci, za kterou by se nemuseli stydět hráči velkého fotbalu. Famozní rozehra rohového kopu Alešem Voltérem a ještě lepší zakončení z první ze vzduchu od Ríši Šiteva nám zajistilo výhru v posledních vteřinách zápasu. Naši hráči a hráčka jsi mohli po dlouhé době konečně užít svůj vítězný pokřik. 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.