Mladší přípravka - sezona 2017/2018 (ročník 2009 a mladší)

Nevydařený turnaj mladší přípravky v Opočně.

V sobotu 16.6. 2018 jsme se s hráči ročníku 2009 vypravili na turnaj do nedalekého Opočna. Za krásného slunného počasí nás čekali čtyři zápasy ve skupině a potom dle výsledků další zápasy o umístění.

Zápasy ve skupině:

FK Jaroměř – TJ Lokomotiva Borohrádek 1:6

Branky: Dohnal

FK Jaroměř – TJ Sokol Libchavy 1:3

Branky: Runštuk

FK Jaroměř – SK Solnice 1:3

Branky: Škoda

FK Jaroměř – SK Dobruška/TJ Opočno 2:4

Branky: Runštuk, Škoda

Zápas o konečné 9.-10. místo

FK Jaroměř – FC Spartak Rychnov n/Kn 5:1

Branky: Dohnal, Slezák, Runštuk, Křen, Škoda

Sestava FK Jaroměř: Kříž, Slezák, Škoda, Runštuk, Libich, Dohnal, Křen, Hemelík, Souček

Martin Slezák, trenér FK Jaroměř: Turnaj v Opočně jsme začali vysokou úvodní porážkou od Borohrádku, který nastoupil se staršími hráči v sestavě, kteří nás silově přehráli ve všech činnostech. Další zápasy hrajeme bez chuti, pohybu a dynamiky, proto jsme u míče vždy o krok později a soupeřům dáváme příležitosti k vstřelení branky. Když už si několik šancí vytvoříme, skončí naše snahy na tyčce soupeřovi branky, nebo zakončíme naše úniky střelou na střed branky, kde stojí brankář. Až poslední zápas s Rychnovem jsme odehráli zápas s chutí a nebojácně v soubojích jeden na jednoho i v obranné hře. Dnes jsme nepředvedli výkon dle našich schopností a tak to dnes stačilo pouze na konečné deváté místo. Děkuji rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Agro cup Česká Skalice ročník 2010 - Velmi pěkné 7. místo!

Agro Cup Česká Skalice - turnaj ročníku 2010.

V sobotu 9.6. 2018 zajižděla mladší přípravka (ročník 2010) na turnaj do České Skalice. Tohoto turnaje se zúčastnilo 15 týmů. Pořadatelé rozdělily týmy na dvě skupiny. Náš tým byl v osmičlenné skupině a hráli jsme tedy sedm zápasů s následujícími výsledky:

FK Jaroměř - MFK Chrudim  1:5  

Branky: Libich

Po slibném záčátku nás pozdější vítěz turnaje přehrál.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  5:0 

Branky: Dohnal 3x, Tannhauser 2x

 Našeho tradičního soupeřě jsme k ničemu nepustili a jasně jsme ho přehráli.

FK Jaroměř - FK Jablonec  1:1 

Branky: Tannhauser

Těžký soupeř, zbytečnými fauly jsme dali soupeři několik možností skórovat z přímých kopů, kdy jednu využil. Erik po krásné akci vyrovnal. 

FK Jaroměř - SC Xaverov červená   5:3  

Branky: Libich 2x, Dohnal 2x, Hemelík 

Pěkný zápas, kde jsme se soupeřem přetahovali o vítězství. Dvěma góly ke konci utkání jsme soupeře udolali.

FK Jaroměř - FK Náchod  3:0    

Branky: Hemelík 3x

Po vlažnějším začátku jsme se probudili a Luboš si ze zápasu udělal exhibici. 

FK Jaroměř - FK Pardubice  1:4 

Branky: Libich

Smolný zápas s pozdějším finalistou. V prvních pěti minutách jsme měli dvě obrovské šance, kdy jsme nebyli schopni dostat míč za brankovou čáru a soupeř nás pak potrestal. Některé zákroky soupeře byly více než za hranicí pravidel .

FK Jaroměř - SK Praga Praha  1:1    

Branky:  Dohnal 

Poslední zápas ve skupině. Vyrovnaný zápas se spravedlivým koncem.

V osmičlenné skupině jsme skončili na čtvrtém místě a šli jsme na zápas o sedmé místě.

Zápas o 7. místo:

FK Jaroměř - SK Aritma Praha  2:1 

Branky: Hemelík, Tannhauser

Opět jsme hráli s naprosto neznámým soupeřem. Soupeř se dostal do vedení a místy nás i přehrával. Když už se zdálo, že se nám tento zápas nevydaří, tak Luboš s Erikem zaveleli k obratu. Luboš vyrovnal a Erik krásným a rychlým průnikem v posledních sekundách rozhodl zápas v náš prospěch.

Hodnocení trenérů: Na tomto velice kvalitním a pořadatelsky výborně organizovaným turnaji jsem skončili na krásném sedmém místě. Chci moc poděkovat všem hráčům za skvělou reprezentaci našeho týmu jak na hřišti, tak i během přestávek a rodičům za dopravu a skvělé fandění.

Sestava FK Jaroměř: Polák, Schovánek, Libich, Hemelík, Dohnal, Kašajík, Hiesl, Tannhauser

Na závěr sezóny dvě výhry a jedna prohra mladší přípravky z Jičína

8. kolo Skaličan KP MLP 2.6.2018 – hřiště Jičín

K poslednímu soutěžnímu utkání jsme zajížděli do Jičína a to pouze s jedním hráčem na střídání. Čekali nás soupeři  FC Hradce Králové, SK Jičín a Javorka Miletín. Chtěli jsme zopakovat herní výkon z minulého domácího turnaje a užít si za krásného počasí fotbal.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 12:20 (5:11)

Branky: Svoboda 6, Dohnal 4, Kašajík 2

První poločas naše „Áčko“ sehrálo vyrovnané utkání, ve kterém herně vyčníval Dominik Svoboda, střelec všech našich branek a tak jsme na úvod zremizovali 4:4 (Svoboda 4). Béčko první poločas prohrálo po několika „laciných“ gólech 1:7 (Kašajík). Druhý poločas naopak naše „Áčko“ udělalo několik zbytečných chyb v rozehrávce, v obsazování hráče s míčem i bez míče. Výsledkem byla prohra 2:7 (Svoboda 2). Béčko se herně zlepšilo a zvítězilo 5:2 (Dohnal 4, Kašajík).

FK Jaroměř – SK Jičín 5:4 (2:3)

Branky: Svoboda 2, Dohnal 2, Schovánek

Poslední dva vzájemné zápasy s Jičínem byly velmi vyrovnané a skončily vždy našim těsným vítězstvím o jednu branku a nejinak tomu bylo i dnes. „Áčko“ první poločas dlouho hrajeme bez branek, pak soupeři darujeme gól vhozením autu na nohu protihráče před naší brankou. My se však nevzdáváme a dvěma brankami výsledek otáčíme a vítězíme 2:1 (Svoboda, Schovánek). „Béčko první poločas prohrává 0:2 a tak jdeme do druhého poločasu s odhodláním a chutí přidat více branek. „Áčko“ pokračuje v druhém poločase znovu ve vyrovnaném a napínavém zápase, který nakonec vítězíme těsně 1:0 (Svoboda). „Béčko“ nezahálí a také vítězí 2:1 (Dohnal 2). A tak do třetice slavíme těsnou výhru o jednu branku.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 17:6 (4:4)

Branky: Svoboda 4, Dohnal 3, Hemelík 2, Škoda 2, Tannhäuser 2, Polák 2,                             Derner 2

První poločas se našemu „Áčku“ herně nevyvedl. Nedokázali jsme soupeře ničím překvapit, kličky se nám nedařili, špatně jsme obsazovali hráče s míčem i bez míče a přihrávky nám odskakovaly od nohou, ale i přesto jsme zremizovali 1:1 (Tanhäuser). „Béčko“ po bojovném výkonu zvítězilo těsně 4:3 (Dohnal 2, Hemelík 2). Druhý poločas už však byl o něčem jiném a my jsme si s chutí zahráli a vstřelili několik branek. „Áčko“ zvítězilo 9:1 (Svoboda 4, Škoda 2, Derner 2, Tannhäuser). „Béčko“ druhý poločas také zvládlo a zvítězilo 3:1 (Polák 2, Dohnal).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Škoda, Svoboda, Schovánek, Tannhäuser, Derner

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák, Libich, Dohnal, Hemelík, Kašajík

Martin Slezák, Petr Libich trenéři FK Jaroměř: Dnešní závěrečný turnaj odehráli kluci téměř bez střídání a za to jim děkujeme, jak se s tím v teplém počasí vypořádali. Až na dva poločasy s FC Hradcem Králové, ve kterých se nám herně moc nedařilo, jsme v ostatních utkáních předváděli slušné výkony. Dnes bych však vyzdvihnul výkon Dominika Svobody, který dnes předvedl skvělý výkon v útočné hře – takhle se má bojovat  a Jakuba Škody, který působil sebejistě v obranné hře. V druhém týmu chválíme Patrika Poláka za hru v poli. Jinak děkujeme všem klukům za předvedené výkony, kde vidíme pokroky v herních činnostech a chuti do hry. Teď nás ještě čekají odehrát nějaké turnaje a potom hurá na zasloužené prázdniny. A po prázdninách – jedeme dál.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Znovu pěkný výkon mladší přípravky na domácím turnaji

7. kolo Skaličan KP MLP 27.5.2018 – hřiště Jaroměř

Po týdnu jsme opět odehráli turnaj v domácím prostředí s výbornou fanouškovskou podporou. Chtěli jsme navázat na herní výkon z minulého týdne, kdy jsme s chutí předváděli pěkný fotbal zakončený mnoha brankami. Tentokrát jsme nastoupili znovu proti Javorce/Miletínu, Třebši a nakonec proti Trutnovu.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 28:5 (18:3)

Branky: Kučera 5, Škoda 5, Dohnal 4, Křen 4, Hemelík 3, Slezák 2, Tannhäuser 2, Runštuk 2, Kříž

Stejný soupeř, jako před týdnem a podobný výsledek i naše předváděná hra. Hráli jsme s chutí a vyzkoušeli jsme hráče na všech postech. V brance na první zápas nastoupil Dominik a Honza si zahrál v poli. Pěkný výkon od všech přinesl řadu šancí k vstřelení branky. Naše „Áčko první poločas zvítězilo 9:0 (Škoda 4, Runštuk 2, Slezák, Kříž, Tanhäuser), „Béčko“ zvítězilo 6:3 (Dohnal 2, Hemelík 2, Kučera 2). Druhý poločas jsme byli opět střelecky při chuti a vítězíme „Áčko“ 7:1 (Křen 4, Tannhäuser, Slezák, Škoda), „Béčko“ 6:1 (Kučera 3, Dohnal 2, Hemelík).

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 17:12 (12:6)

Branky: Svoboda 4, Hemelík 4, Škoda 3, Kučera 2, Slezák 2, Runštuk, Dohnal

Poslední vzájemné utkání skončilo remízou a tak jsme dnes očekávali těžký, vyrovnaný boj. Do branky se vrací Honza a Dominik jde hrát do pole. První poločas nastupujeme nebojácně a hrajeme naši aktivní hru. V útočné hře se nebojíme soubojů jeden na jednoho a daří se nám i kombinační přihrávky. V obranné hře soupeře nenecháme hrát a ihned se snažíme míč získat zpět. Pěkný výkon a zasloužené vítězství „Áčka“ 6:2 (Svoboda 3, Škoda 2, Slezák) a „Béčka 6:4 (Hemelík 3, Kučera 2, Dohnal). Druhý poločas naše „Áčko pokračuje aktivně ve své hře a znovu vítězí 4:2 (Slezák, Svoboda, Škoda, Runštuk), našemu „Béčku“ se však proti vyspělejšímu soupeři nedaří a prohrává 1:4 (Hemelík). Celkově nám to však na vítězství stačilo a kluci si užili zaslouženou děkovačku od našich fanoušků.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 12:20 (6:14)

Branky: Svoboda 3, Dohnal 3, Runštuk 2, Škoda, Schovánek, Kašajík, vlastní

Těžký soupeř na závěr. My jsme však svoji aktivní hrou chtěli soupeře překvapit a potrápit. Začínáme s ostychem a soupeř nám dává branky po našich chybách, které jsme měli řešit jinak a lépe. My se ale nevzdáváme a výsledek dotahujeme k jedné rozdílové brance. V naší snaze o vyrovnání bohužel znovu inkasujeme a prohráváme poločas „Áčko“ 4:6 (Runštuk 2, Svoboda, Škoda), „Béčko svůj poločas prohrává 2:8 (Dohnal 2). Na druhý poločas jsme kvůli zranění prohodili Honzu s Martinem v brance a ostatní kluky nabudili k závěrečnému poločasu. Náš výkon a nasazení bylo vynikající a soupeře jsme napadali už při rozehrávce. Nevynechali jsme žádný souboj a soupeři jsme dovolili skórovat pouze po našich hrubkách v obranné hře. Naše touha po vítězství však byla větší a zaslouženě vítězíme „Áčko“ 4:3 (Svoboda 2, Schovánek, vlastní) , „Béčko“ těsně prohrává 2:3 (Dohnal, Kašajík)

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Slezák, Svoboda, Škoda, Runštuk, Křen, Schovánek, Tannhäuser

Sestava FK Jaroměř“B“: Polák, Dohnal, Libich, Hemelík, Kašajík, Kučera, Hiesl, Žíla

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám herně opět povedl a jsme spokojeni s dnešním výkonem a chutí kluků bojovat o každý míč. V týmu „Áčka“ se už objevují prvky součinnosti všech hráčů , včetně brankáře a hlavně chuť hrát i když se zrovna výsledkově nedaří. V týmu „Béčka“ bych dnes vyzdvihnul výkon Luboše Hemelíka, kterému se dnes herně dařilo. Klukům děkujeme za dnešní výkon a rodičům za vynikající domácí kulisu – A jedeme dál.

Mladší přípravka se předvedla pohledným fotbalem v domácím prostředí.

6. kolo Skaličan KP MLP 20.5.2018 – hřiště Jaroměř

Na jaře jsme po druhé odehráli turnaj opět v domácím prostředí. Ten předchozí v Růžovce se nám výsledkově moc nepovedl a tak jsme chtěli dnes před vlastním publikem aktivní hrou uspět, což se nám myslím podařilo. Čekali nás soupeři Javorka/Miletín a Chlumec/RMSK.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 39:2 (22:0)

Branky: Dohnal 5, Škoda 4, Křen 4, Kučera 4, Slezák 3, Runštuk 3, Libich 3, Tannhäuser 3, Hemelík 2, Derner 2, Schovánek 2, Svoboda, Kříž, Vávra, vlastní

V tomto utkání jsme posunuli našeho brankáře Honzu do pole a v brance nastoupil Dominik, který se nebál hrát aktivně a několikrát se zapojil do našich útočných činností, dokonce se mu podařilo vstřelit branku. Od začátku utkání hrajeme dobře ve všech herních činnostech a daří se nám hra jeden na jednoho i součinnost celého týmu. Hráče točíme na všech postech a hra nás baví. První poločas Áčko vítězí 11:0 (Slezák 3, Křen 3, Runštuk 2, Schovánek, Derner, Škoda). Béčko také vítězí vysoko 11:0 (Kučera 3, Hemelík 2, Libich 2, Tannhäuser 2, Vávra, Dohnal). Druhý poločas pokračujeme střeleckou a herní chutí, Áčko vítězí 10:0 (Škoda 3, Svoboda, Runštuk, Křen, Kříž, Schovánek, Derner, vlastní). Béčko také střelecky nezahálí a vítězí 7:2 ( Dohnal 4, Kučera, Libich, Tannhäuser).

FK Jaroměř – Chlumec/RMSK 12:16 (3:7)

Branky: Dohnal 4, Škoda 4, Runštuk, Slezák, Svoboda, Křen,

Z prvního zápasu jsme byli herně i střelecky při chuti a tak jsme věřili, že v tom budeme pokračovat. Do branky se vrátil Honza. V utkání začínáme nebojácně a naší aktivní hrou nepouštíme soupeře do hry. Zaslouženě se ujímáme vedení, bohužel soupeř po rozehrání dalekonosnou střelou vyrovnává. I přesto pokračujeme v naší hře a nebojíme se soubojů jeden na jednoho. Obdržíme další branku ze střely z větší vzdálenosti a soupeř otáčí výsledek. Potom přidá ještě dvě branky a poločas naše Áčko prohrálo 1:4 (Svoboda). Béčko po bojovném výkonu těsně prohrává 2:3 (Dohnal 2). Druhý poločas pokračujeme v bojovnosti a nevypouštíme žádný souboj o míč. Střelecky jsme při chuti a vítězíme Áčko zaslouženě 7:0 (Škoda 4, Slezák, Runštuk, Křen). Béčko statečně vzdoruje vyspělejšímu soupeři a dlouho se drží, nakonec však prohrálo 2:9 (Dohnal 2).

Sestava FK Jaroměř „A“: Svoboda, Kříž, Slezák, Škoda, Runštuk, Křen, Schovánek, Derner

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák, Libich, Dohnal, Kašajík, Hemelík, Tannhäuser, Kučera, Vávra

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám herně povedl a jsme s výkonem našich hráčů velmi spokojeni. Dnes byla vidět chuť hrát a bojovat o každý míč u všech kluků, z čehož máme velikou radost. Takhle bychom chtěli hrát v každém zápase a fotbal si užívat. Uvidíme příští týden opět doma v Jaroměři, už se těšíme. A jedeme dál. Děkujeme rodičům za podporu v hledišti a pomoc s úklidem hřiště.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.