Mladší přípravka se předvedla pohledným fotbalem v domácím prostředí.

6. kolo Skaličan KP MLP 20.5.2018 – hřiště Jaroměř

Na jaře jsme po druhé odehráli turnaj opět v domácím prostředí. Ten předchozí v Růžovce se nám výsledkově moc nepovedl a tak jsme chtěli dnes před vlastním publikem aktivní hrou uspět, což se nám myslím podařilo. Čekali nás soupeři Javorka/Miletín a Chlumec/RMSK.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 39:2 (22:0)

Branky: Dohnal 5, Škoda 4, Křen 4, Kučera 4, Slezák 3, Runštuk 3, Libich 3, Tannhäuser 3, Hemelík 2, Derner 2, Schovánek 2, Svoboda, Kříž, Vávra, vlastní

V tomto utkání jsme posunuli našeho brankáře Honzu do pole a v brance nastoupil Dominik, který se nebál hrát aktivně a několikrát se zapojil do našich útočných činností, dokonce se mu podařilo vstřelit branku. Od začátku utkání hrajeme dobře ve všech herních činnostech a daří se nám hra jeden na jednoho i součinnost celého týmu. Hráče točíme na všech postech a hra nás baví. První poločas Áčko vítězí 11:0 (Slezák 3, Křen 3, Runštuk 2, Schovánek, Derner, Škoda). Béčko také vítězí vysoko 11:0 (Kučera 3, Hemelík 2, Libich 2, Tannhäuser 2, Vávra, Dohnal). Druhý poločas pokračujeme střeleckou a herní chutí, Áčko vítězí 10:0 (Škoda 3, Svoboda, Runštuk, Křen, Kříž, Schovánek, Derner, vlastní). Béčko také střelecky nezahálí a vítězí 7:2 ( Dohnal 4, Kučera, Libich, Tannhäuser).

FK Jaroměř – Chlumec/RMSK 12:16 (3:7)

Branky: Dohnal 4, Škoda 4, Runštuk, Slezák, Svoboda, Křen,

Z prvního zápasu jsme byli herně i střelecky při chuti a tak jsme věřili, že v tom budeme pokračovat. Do branky se vrátil Honza. V utkání začínáme nebojácně a naší aktivní hrou nepouštíme soupeře do hry. Zaslouženě se ujímáme vedení, bohužel soupeř po rozehrání dalekonosnou střelou vyrovnává. I přesto pokračujeme v naší hře a nebojíme se soubojů jeden na jednoho. Obdržíme další branku ze střely z větší vzdálenosti a soupeř otáčí výsledek. Potom přidá ještě dvě branky a poločas naše Áčko prohrálo 1:4 (Svoboda). Béčko po bojovném výkonu těsně prohrává 2:3 (Dohnal 2). Druhý poločas pokračujeme v bojovnosti a nevypouštíme žádný souboj o míč. Střelecky jsme při chuti a vítězíme Áčko zaslouženě 7:0 (Škoda 4, Slezák, Runštuk, Křen). Béčko statečně vzdoruje vyspělejšímu soupeři a dlouho se drží, nakonec však prohrálo 2:9 (Dohnal 2).

Sestava FK Jaroměř „A“: Svoboda, Kříž, Slezák, Škoda, Runštuk, Křen, Schovánek, Derner

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák, Libich, Dohnal, Kašajík, Hemelík, Tannhäuser, Kučera, Vávra

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám herně povedl a jsme s výkonem našich hráčů velmi spokojeni. Dnes byla vidět chuť hrát a bojovat o každý míč u všech kluků, z čehož máme velikou radost. Takhle bychom chtěli hrát v každém zápase a fotbal si užívat. Uvidíme příští týden opět doma v Jaroměři, už se těšíme. A jedeme dál. Děkujeme rodičům za podporu v hledišti a pomoc s úklidem hřiště.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.