Dvě prohry a jedno vítězství mladší přípravky v prvním jarním kole

1.kolo Skaličan KP MLP 15.4.2018 hřiště Horní Staré Město

Po zimní halové sezóně jsme nastoupili k prvním soutěžním utkáním pod širým nebem a na zelené trávě. Soupeři nám byli, stejně jako na podzim, domácí MFK Trutnov, Chlumec/RMSK a FC Hradec Králové.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 6:15 (3:8)

Branky: Škoda 2, Slezák, Svoboda, Schovánek, Dohnal

První utkání začínáme bez pohybu a chuti do hry, jako by nás jarní slunce oslnilo. Propadáme v soubojích jeden na jednoho, obsazování prostoru a hráče bez míče. Soupeř má tak dostatek času a prostoru v útočné hře. Nedaří se nám ani rozehra od branky a tak zaslouženě prohráváme první poločas „Áčko“ 2:7 (Slezák, Škoda), „Béčko“ vybojovalo remízu 1:1 (Dohnal). Druhý poločas prohráváme „Áčko“ 3:4 (Schovánek, Svoboda, Škoda) a „Béčko“ 0:3.

FK Jaroměř – Chlumec/RMSK 6:18 (4:8)

Branky: Hemelík 2, Škoda, Slezák, Svoboda, Schovánek

Druhé utkání začínáme lépe a vstřelíme první branku. Děláme ale stejné chyby v obsazování prostoru i hráčů. Nedaří se nám ani v soubojích jeden na jednoho v útočné fázi a tak skórujeme pouze pěknou střelou z větší vzdálenosti a pěkným zakončením po rohovém kopu. První poločas prohra „Áčka“ 2:4 (Slezák, Škoda) a „Béčka“ 2:4 (Hemelík). Druhý poločas po zlepšeném výkonu těsná prohra „Áčka“ 2:3 (Schovánek, Svoboda). „Béčku“ se nedařilo a prohrálo 0:7.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 17:12 (9:4)

Branky: Dohnal 5, Škoda 3, Schovánek 3, Tannhäuser 2, Hemelík, Kašajík, Svoboda, Polák

Poslední utkání se nám výsledkově dařilo. Oproti předchozím zápasům jsme zlepšili pohyb a naše útočná hra byla odměněna brankami. První poločas vítězství „Áčka“ 6:1 (Schovánek 2, Škoda 2, Svoboda, Polák) a remíza „Béčka“ 3:3 (Hemelík, Tannhäuser, Dohnal). Druhý poločas remíza „Áčka“ 2:2 (Schovánek, Škoda) a divoká remíza „Béčka“ 6:6 (Dohnal 4, Kašajík, Tannhäuser).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž – Slezák, Škoda, Svoboda, Schovánek, Křen, Tannhäuser

Sestava FK Jaroměř „B“: Vávra – Libich, Dohnal, Hemelík, Kašajík, Polák

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Herní činnosti, které se nám během zimní halové části dařili a které jsme se naučili, jsme přechodem na přírodní trávník, dnes jako by zapomněli. Mezery jsme měli ve všech herních činnostech a pohybu. I když jsme dnes proti soupeřům uhráli lepší výsledky než na podzim, naše hra vykazovala mezery, na kterých budeme pracovat. Přesto klukům děkujeme za snahu, rodičům i prarodičům za podporu v hledišti a dopravu.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.