Úspěšné vystoupení mladší přípravky r.2009 na turnaji v Chrudimi

Dne 17.2. 2018 jsme se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje v Chrudimi pro ročník 2009. Do našeho týmu zasáhla chřipková epidemie a tak jsme nakonec odjeli se šesti statečnými borci do hry. Navíc byl tým z poloviny složen z hráčů mladších (r.2010). Hrálo se na dvě skupiny po čtyřech týmech, kdy první dva ze skupin postoupili do semifinále. Ve skupině nás čekali soupeři FC Hradec Králové, TJ Slavoj Polná a SK Solnice.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 1:6

Branka: Škoda

Těžký soupeř na úvod. Výsledek vypadá krutě, ale naše hra nebyla až tak špatná. Nebáli jsme se jít do kliček a několikrát jsme se dostali do zakončení, kde nám chyběla větší přesnost a síla. V tom byl soupeř úspěšnější a proto zaslouženě vyhrál.

FK Jaroměř -TJ Slavoj Polná 4:1

Branky: Slezák 3, Dohnal

Naše odvaha jít do kliček a nebát se hrát se zúročila ve druhém zápase, který jsme odehráli v útočné i obranné hře na výtečnou. V naši hře se už objevovali náznaky kombinační hry.

FK Jaroměř – SK Solnice 3:1

Branky: Slezák 2, Dohnal

Soupeř, na kterého se nám v minulosti nedařilo. Teď jsme do utkání nastoupili nebojácně  a velmi aktivně v obranné i útočné hře, kdy jsme úspěšně napadali rozehru už od brankáře soupeře.  Asi nejlepší náš výkon na turnaji v tomto zápase. Tímto výsledkem jsme skončili ve skupině druzí a šli do semifinále.

Semifinále

FK Jaroměř – TJ Svitavy 0:3

Polovinu utkání jsme drželi se soupeřem krok výsledkově i herně. Bohužel se však už pomalu začala projevovat na našich hráčích únava.

o 3. – 4. místo

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 0:4

Únava se už projevovala na celém týmu a nám už docházeli síly v útočné i obranné hře.

Sestava FK Jaroměř: Kříž – Libich, Škoda, Dohnal, Slezák, Polák

Trenér Martin Slezák: Dnes bych chtěl poděkovat všem klukům za bojovnost a odvahu v soubojích jeden na jednoho, která se stále zlepšuje. Dnes rodiče vybrali jako nejlepšího hráče Martina Dohnala, ale musím uznat, že to neměli lehké. Dnes by si toto ocenění zasloužili všichni. Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Konečné pořadí: 1. TJ Svitavy, 2. Havlíčkův Brod, 3. FC HK, 4. FK Jaroměř...

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.